Home Nieuws TV Nieuws The Roast of Hans Klok, maak je borst maar nat Hans!

The Roast of Hans Klok, maak je borst maar nat Hans!

© ViacomCBS- Comedy Central

Het Roast Panel dat Hans Klok uit zijn illusie gaat helpen is compleet! In de afgelopen weken zijn alle namen van het gevreesde Roast Panel bekend gemaakt. Om het geheugen nog even op te verfrissen, zet Comedy Central ze op een rijtje. Het resume begint met de grootste illusionist op de wereld, niemand minder dan onze Roastee Hans Klok. De gehele avond zal onder leiding zijn van Roast veteraan en cabaretier Henry van Loon, voor de rest bestaat het Roast Panel uit beste vriendin en cabaretière Karin Bloemen, rapper Sjaak, zanger Henk Westbroek, cabaretiers Stefano Keizer en Johan Goossens, presentator Giel de Winter, hypnotiseur Rasti Rostelli en als klap op de vuurpijl zangeres en reality ster Louisa Janssen. 

© Comedy Central / ViacomCBS

Xavier Molijn presenteert de Burger King of the Roast! Daarin neemt hij ons mee met alle 32 roast grappen die het tegen elkaar hebben opgenomen om te bepalen wie zicht de Burger King of the Roast mag noemen! Nederland heeft kunnen stemmen via Instagram en Facebook op de beste roast grappen uit de Nederlands Roast geschiedenis! Xavier zal bekend maken welke roast- grap er met de prijs vandoor gaat. Mis het niet! Dinsdag 21 december om 20:00 uur, de Burger King of the Roast, voordat de Comedy Central Roast of Hans Klok begint!

© Comedy Central / ViacomCBS


© Comedy Central / ViacomCBS

The Roast of Hans Klok is dinsdag 21 december om 20.30 uur te zien op ViacomCBS-zender Comedy Central. Let the Roast begin!

Bron en foto © Comedy Central / ViacomCBS

Vorig artikelKlaar voor de start? CHOBOCO!
Volgend artikelHila Noorzai tekent exclusief contract bij AVROTROS
Ik ben de eigenaar van Planetzone