Home TV Nieuws TV BE Serieus gesprek Hans Klok en ex Frank in nieuwe aflevering van...

[video] Serieus gesprek Hans Klok en ex Frank in nieuwe aflevering van Eating With My Ex: Going Dutch (3 september, discovery+)

Vanaf morgen is de vierde aflevering van het programma Eating With My Ex: Going Dutch te streamen op discovery+. In elke aflevering gaan twee bekende ex-koppels voor het eerst het gesprek aan over hun niet geslaagde relatie. In de eerstvolgende aflevering is Hans Klok met zijn ex Frank Gutteling te zien, waarmee hij 17 jaar een relatie heeft gehad. Ze voeren een volwassen gesprek en voor het eerst wordt besproken hoe het voor Frank voelde toen Hans verliefd werd op een ander. Het tweede duo dat deze week aanschuift, bestaat uit Ziggy & Alicia. Ziggy heeft in het verleden meegedaan met talentenjachten als Idols en The Voice of Holland en is na zijn relatie met Alicia uit de kast gekomen. Een gegeven dat Alicia met eigen ogen heeft moeten ontdekken.

Hans & Frank: Het is alweer bijna 30 jaar geleden dat Hans Klok zijn eerste grote liefde Frank ontmoette. De twee hadden maar liefst 17 jaar een relatie. Toen Hans zijn grote doorbraak in Las Vegas had, strandde hun relatie. Tijdens het diner hoopt Frank dat hij de Hans treft die hij ooit ontmoette, en niet de rasartiest die hij is. Daarbij heeft hij flink nog wat vragen; hij wil onder meer weten of Hans hun relatie al had opgegeven, voordat hij naar Las Vegas vertrok. Tijdens het gesprek worden herinneringen opgehaald, maar ook besproken hoe tumult de tijd samen is geweest. Waren de Sex, Drugs & Rock ’n Roll de oorzaak van hun break up?

Ziggy & Alicia: De excentrieke Ziggy heeft met zijn gouden keeltje aan verschillende talentenjachten meegedaan. Daarnaast probeert hij TikTok te veroveren met zijn felgekleurde haren. Tot vijf jaar geleden zat Ziggy nog in de kast en had hij een relatie met Alicia. Alicia is het eerste en enige meisje waar Ziggy een liefdesrelatie mee heeft gehad. Door de geaardheid van Ziggy besluiten de twee als beste vrienden uit elkaar te gaan. Ze delen alsnog hun hele leven met elkaar en Ziggy komt tijdens de coronacrisis zelfs bij Alicia en haar moeder in huis wonen. Dit escaleert wanneer Ziggy opeens niet meer thuiskomt. De ruzie mondt uit in een vechtpartij en dit is het laatste moment waarbij de twee ‘besties’ elkaar hebben gezien. Het moment waarop ze elkaar weer zien is dan ook erg emotioneel. Kan Alicia hem na dit etentje alsnog vergeven?

Sommigen zijn op zoek naar een excuus, anderen willen herenigd worden, óf zoeken naar een mooie afsluiting van de periode dat ze samen waren.Eating With My Ex: Going Dutch is t/m vrijdag 17 september wekelijks te zien op discovery+

Bron en foto © Discovery