Home Nieuws Film nieuws Saleshuis Bionic Media aangesteld als exclusieve partner FilmBox

Saleshuis Bionic Media aangesteld als exclusieve partner FilmBox

©Filmbox

Sinds de lancering in mei dit jaar heeft de nieuwe filmzender FilmBox al een grote schare fans opgebouwd. Dat is terug te zien in de SKO Light-rapportages, waarin de themazender van SPI International vanaf 14 november is opgenomen. In de eerste week van de meting kende FilmBox een mooie start met 210.000 kijkers, die in de tweede week verder aangroeiden tot 263.000 kijkers (doelgroep 6+). Momenteel is de zender in ongeveer 600.000 huishoudens te zien via acht Nederlandse tv-platformen en heeft met een uitbreiding van de distributie enorm veel potentie. SPI International verwacht de marktpositie van FilmBox op korte termijn uit te bouwen. Als gevolg van de groei bundelt SPI International haar krachten met saleshuis Bionic Media, dat sinds half november FilmBox vertegenwoordigt.

Samenwerking Bionic Media
Bionic Media is een boutique saleshuis en is de exclusieve partner van FilmBox. Bionic neemt de spotverkoop en content- en brandpartnerships voor haar rekening in Nederland.

Jacqueline Heemskerk Managing Partner Bionic Media zegt: “We zijn verheugd dat FilmBox zich heeft aangesloten bij Bionic Media. Het is een mooie aanwinst en past goed in ons portfolio met kwalitatieve thematische zenders met een duidelijke doelgroep.”

“Ik ben trots dat FilmBox deze belangrijke volgende stap zet op basis van de enthousiaste ontvangst van de Nederlandse kijkers en televisieplatformen en ben bijzonder blij met de samenwerking met Bionic.”, aldus Jeroen Bergman General Manager Film1 en FilmBox Nederland.

Films zonder reclame-onderbrekingen
FilmBox zendt films uit zoals ze bedoeld zijn, zonder reclame-onderbrekingen tijdens de film. De filmzender is een van de weinige commerciële zenders in het basispakket die aan deze toegevoegde waarde voldoet. FilmBox wil kijkers graag een ontspannen, stressvrije entertainmentervaring bieden zonder filmonderbrekingen. FilmBox levert een boeiende selectie Hollywood-films, internationale bioscoopklassiekers, lokale producties en populaire series. Hoogtepunten voor de maand december zijn:  de Oscar-winnende psychologische thriller The Girl with the Dragon Tattoo van de befaamde regisseur David Fincher. Het bekroonde en stijlvolle Duitse drama Lara, over een veeleisende moeder die niet welkom is bij een belangrijk pianoconcert van haar zoon, waarop zij alle overgebleven kaarten opkoopt. En de erotische thriller En Affaere (An Affair) uit Noorwegen waarin een tweeënveertige gymdocente op haar nieuwe middelbare school een stormachtige affaire begint met een leerling die door haar geobsedeerd is.

Bron: ©SPI International, foto: ©Filmbox