Home Nieuws TV Nieuws Programma The Ballroom biedt artiesten en theatermakers podium op tv

Programma The Ballroom biedt artiesten en theatermakers podium op tv

©NTR

Na twee succesvolle seizoenen geven NTR en Fonds Podiumkunsten vanaf 1 maart een vervolg aan het artistieke tv-programma The Ballroom op NPO 2 extra. In dit programma presenteren muziek- en theatergezelschappen zich met een filmische impressie van hun nieuwste concertreeks, album of theaterstuk. Jan Douwe Kroeske (presentator van 2 Meter Sessies) gaat in gesprek met de artiesten over de achtergronden van hun werk. Je ziet artiesten als Nina June, Future Husband en Gabriel Rios komen voorbij en theaterstukken als Gevaarlijke Namen over 25 jaar Srebrenica en De Vreemdeling van Orkater.

The Ballroom biedt artiesten en theatermakers een podium, los van hun reguliere speellijst. Het programma voorziet in de behoefte die ontstond nadat bijna alle culturele producties in de afgelopen twee jaar vanwege corona werden geannuleerd of uitgesteld. Het programma bestaat uit 20 afleveringen van 25 tot 35 minuten, waarin iedere week één band, artiest of theatergezelschap wordt uitgelicht. De uitzendperiode loopt van 1 maart tot en met 12 juli 2022. De afleveringen zijn wekelijks op dinsdagavond te zien rond 22:30 uur op NPO 2 extra en daarna te streamen NPO Start.

UITZENDDAG GEWIJZIGD – THE BALLROOM WORDT NIET OP WOENSDAG UITGEZONDEN MAAR VANAF 1 MAART ELKE DINSDAGAVOND ROND HALF 11 OP NPO 2 EXTRA

Bron en foto: ©NTR

Vorig artikelPanasonic introduceert de LUMIX GH6
Volgend artikelReady, Set, Smash: Daag je vrienden uit tijdens Heroes Made in Asia!