Home TV Nieuws TV BE Philippe Geubels zoekt Vlamingen voor de makkelijkste quiz van Vlaanderen

Philippe Geubels zoekt Vlamingen voor de makkelijkste quiz van Vlaanderen

© VRT

Geen betere boost voor je zelfbeeld dan deelnemen aan een quiz waarvan je alle antwoorden simpelweg al kent. In een gloednieuwe quiz op Eén kunnen kandidaten een geweldige geldprijs winnen door antwoorden te geven die ze letterlijk al eens eerder te horen of te zien kregen.

Wie zich vervolgens nog steeds vertwijfeld in de haren krabt, verdient het om liefdevol uitgelachen te worden. De geknipte job voor Philippe Geubels, vanaf nu gastheer van de makkelijkste quiz van Vlaanderen: “Eindelijk een quiz voor mensen die geen tijd hebben om hele dagen Wikipedia te lezen of Trivial Pursuitkaartjes van buiten te leren.”

Elke week ontvangt Philippe vier Vlamingen die niet in de vijver van allesweters en quizfreaks rondzwemmen. Kandidaten met meer persoonlijkheid en goede verhalen dan parate kennis. Philippe Geubels: “Het enige wat ze nodig hebben, is een degelijk functionerend kortetermijngeheugen en dan winnen ze een geweldige geldprijs! Of had ik dat al gezegd?”

De quizvragen komen niet uit atlassen of encyclopedieën, maar worden live in de studio geschreven door een panel vragenmakers. Van alles wat er gebeurt, maken zij vragen. Die speelt Philippe vervolgens door aan de kandidaten met de boodschap: “Ik heb het u letterlijk juist gezegd”.

Wie denkt goed te kunnen scoren in deze nieuwe quiz, kan zich vanaf nu inschrijven via VRT MAX.

De quiz is ten vroegste in het najaar 2023 te zien op Eén en is een programma van Woestijnvis voor Eén.

Bron en foto © VRT

Vorig artikelDe ultieme start van 2023: Leef een jaar lang op kosten van Sky Radio
Volgend artikelVTM-zenders blikken terug op meest succesvolle televisiejaar sinds 2001