Home Muziek Ontdek de teaser trailer van “Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story”

Ontdek de teaser trailer van “Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story”

© The Walt Disney Company

Disney+ onthult de teaser trailer voor “Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story” . De vierdelige docuserie gaat over het epische verleden en de onzekere toekomst van een van de meest herkenbare bands ter wereld en hun frontman Jon Bon Jovi. Een 40-jarige odyssee van rock-‘n-roll-idolatrie die aan de afgrond staat wanneer een stemblessure alles tot stilstand dreigt te brengen. “Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story” gaat 26 april in première op Disney+.

De serie vervoegt de band in februari 2022 en volgt hen in real time terwijl ze met vallen en opstaan hun toekomst proberen in kaart te brengen. Het verhaal van zo’n groot talent is heel boeiend; en het is nog zeldzamer dat een legende als Jon Bon Jovi de wereld binnenlaat in zijn meest kwetsbare momenten terwijl hij ze nog steeds beleeft.

40 jaar persoonlijke video’s, onuitgebrachte vroege demo’s, originele songteksten en nooit eerder vertoonde foto’s illustreren het parcours van Bon Jovi: van de clubs aan de Jersey Shore tot de grootste podia ter wereld. De serie herbeleeft de triomfen en tegenslagen, de grootste hits en de grootste teleurstellingen.

“Thank you, Goodnight: The Bon Jovi Story” is geregisseerd en geproduceerd door meervoudig Emmy® Award-winnaar Gotham Chopra (“Kobe Bryant’s Muse“, “Man in the Arena“, “Tom vs. Time“). De film is ook uitvoerend geproduceerd door Giselle Parets en Ameeth Sankaran van ROS (Religion of Sports) en is geproduceerd en bewerkt door Alex Trudeau Viriato , die een cruciale, creatieve rol heeft gespeeld bij het vormgeven van de serie. Dankzij gebruiksvriendelijk ouderlijk toezicht  biedt Disney+ een familievriendelijke kijkervaring. Voor de gemoedsrust van ouders en verzorgers kunnen abonnees toegangslimieten instellen voor meer volwassen content en profielen aanmaken die beveiligd zijn met een toegangscode, naast de bestaande Kinderprofielen.

Bron en foto © The Walt Disney Company

Vorig artikelRutger en Thomas Fandag op Duinrell
Volgend artikelNetflix geeft eerste beelden en releasedatum vrij van Ronja de Roversdochter