Home Nieuws TV Nieuws Officiële trailer van Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw

Officiële trailer van Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw

Contestent Grout © TLC

Eindelijk! De langverwachte trailer van Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw is binnen! Dé nieuwe datingshow van TLC waarin niemand minder dan Harrie Snijders opzoek gaat naar de ware liefde. Ook Harrie begrijpt dat een zoektocht naar ware liefde voor iemand met als bijnaam ‘dekhengst’ voor scheve blikken kan zorgen, desalniettemin begint de DJ / ondernemer / influencer 100% serieus aan dit avontuur. Want bij een, naar eigen zeggen, ‘écht serieus vrouwtje’ is hij in een relatie de trouwste hond die er is… Dus Lassie, eat your heart out! Vindt Harrie nu dan eindelijk de liefde van zijn leven? Het is allemaal te zien in Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw vanaf donderdag 11 augustus om 20:30 uur wekelijks bij TLC en elke week vooruit te kijken op discovery+. Tot die tijd, is er gelukkig alvast de officiële trailer voor een flitsende vooruitblik én hebben we de deelnemende dames alvast op een rijtje gezet om te ontmoeten! 

© TLC

De officiële trailer van Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw   ‘Hij is knapper dan op TV!’, Harrie is héél charmant! en ‘ik ben denk ik het perfecte poppetje voor Harrie’ zijn slechts een aantal enthousiaste kreten uit de trailer. De dames staan, zoals te verwachten, te poppelen om hun prins op het witte paard: Harrie Snijders te ontmoeten en deel te nemen aan de strijd om zijn hart. Hoe dat gaat aflopen? Dat is nog even een aantal bloedstollende ’tiara-ceremonies’ in Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw afwachten! 

De dames die gaan daten op het kamp Wie zijn toch die gelukkige dames die het haalde tot deelname aan Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw? en straks een gooi mogen gaan doen naar Harrie’s eeuwige trouw en liefde. Eindelijk mogen we ze bekendmaken! Tussen heel veel aanmeldingen is een strenge selectie gemaakt van de beste matches voor Harrie en daar is de onderstaande verzameling aan vrouwelijk schoon uitgekomen, meet the girls

Bron en foto © TLC

Vorig artikel[Video] Van Marbella naar het Sportpaleis: wie wordt de nieuwe ster van Regi?
Volgend artikelNieuwe Nederlandse Amazon Original comedy serie LOL: Last One Laughing te zien vanaf 2023