Home TV Nieuws TV BE Nieuwe releases op Amazon Prime Video

Nieuwe releases op Amazon Prime Video

© Amazon Prime Video

The Tender Bar
7 januari 2022

The Tender Bar vertelt het verhaal van J.R. (Sheridan), een vaderloze jongen die opgroeit in de schaduw van een bar waar de barman, zijn oom Charlie (Affleck), de scherpste en kleurrijkste is van een hele reeks eigenzinnige en demonstratieve vaderfiguren. De vastberaden moeder van de jongen (Rabe) worstelt om haar zoon kansen te bieden die haar ontzegd zijn. Zij wil het vervallen huis van haar vader (Christopher Lloyd) verlaten. In de tussentijd begint J.R. zijn romantische en professionele dromen moedig, zij het niet altijd even gracieus, na te jagen. The Tender Bar is gebaseerd op de gelijknamige bestseller-memoir van J.R. Moehringer.

Hotel Transylvania: TRANSFORMANIA
14 januari 2022

Drac and the Pack zijn terug, zoals je ze nog nooit eerder hebt gezien in Hotel Transylvania: Transformania. Herenig je met je favoriete monsters voor een gloednieuw avontuur dat Drac (Brian Hull) presenteert met zijn meest angstaanjagende taak tot nu toe. Wanneer Van Helsing’s (Jim Gaffigan) mysterieuze uitvinding, de ‘Monsterification Ray’, de mist ingaat, worden Drac en zijn monster vrienden allemaal getransformeerd in mensen, en Johnny (Andy Samberg) wordt een monster! In hun nieuwe ongeschikte lichamen moeten Drac, ontdaan van zijn krachten, en een uitbundige Johnny, die houdt van het leven als monster, samenwerken om een geneesmiddel te vinden voordat het te laat is, en voordat ze elkaar gek maken. Met de hulp van Mavis (Selena Gomez) en Drac Pack, is het een race tegen de klok om een manier te vinden om zichzelf terug te veranderen voordat hun transformaties permanent worden. In de film zijn ook de stemmen te horen van Kathryn Hahn (Ericka), Steve Buscemi (Wayne), Molly Shannon (Wanda), David Spade (Griffin the Invisible Man), Keegan-Michael Key (Murray), Fran Drescher (Eunice), Brad Abrell (Frank), en Asher Blinkoff (Dennis).

In Nederland is de film nagesynchroniseerd door Joey Schalker, Liza Sips, Ilse Warringa, Paul Groot, Marcel Jonker, Marjolein Spijkers, Charley Luske, Fernando Halman, Edward Reekers, Huub Dikstaal, Tony Neef, Jannemien Cnossen, Hidde Petiet, Manou Jue Cardoso, Fien van Doesburg en Jack Toorop.

As We See It
21 januari 2022

Vraag je screener aan bij Ophira@bobbery.amsterdam
As We See It volgt Jack (Rick Glassman), Harrison (Albert Rutecki) en Violet (Sue Ann Pien), kamergenoten van rond de twintig met autisme. Ze proberen een baan te vinden en te houden, vrienden te maken, verliefd te worden en hun weg te vinden in een wereld die hen ontglipt. In de serie spelen ook Sosie Bacon als hun begeleidster Mandy, Chris Pang als Violet’s broer Van, en Joe Mantegna als Jack’s vader Lou.

The Legend of Vox Machina
28 januari 2022

Gebaseerd op de geliefde karakters en avonturen van Critical Role’s eerste livestreamed rollenspel (RPG) campagne, is The Legend of Vox Machina een geanimeerde fantasie-avonturenserie voor volwassenen die Vox Machina volgt, een groepje buitenbeentjes met een voorliefde voor zuipen en knokken. In een wanhopige poging om hun oplopende barrekening af te betalen, belanden deze onwaarschijnlijke helden op een zoektocht om het rijk Exandria te redden van duistere magische krachten. Van een sinistere necromancer tot een krachtige vloek, de groep komt allerlei obstakels tegen die niet alleen hun vaardigheden op de proef stellen, maar ook de kracht van hun band.

Bron en foto: ©Prime Video