Home TV Nieuws TV BE Nieuwe reeks ‘K3, een nieuw begin’ volgt Julia als kersvers K3’tje: “Ik...

Nieuwe reeks ‘K3, een nieuw begin’ volgt Julia als kersvers K3’tje: “Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest!”

© VTM / DPG Media

Op zaterdag 4 december om 19u55 zien de VTM-kijkers hoe Julia Boschman haar eerste uren en dagen als nieuw K3’tje beleeft. De nieuwe driedelige reeks ‘K3, een nieuw begin’ biedt een exclusieve blik achter de schermen en toont het echte leven van K3: de voorbereidingen op de release van de nieuwe single ‘Waterval’ en het nieuwe K3-album, opnames van de nieuwe videoclips, repetities voor een reeks grote shows in het Sportpaleis en zoveel meer. In de eerste aflevering van ‘K3, een nieuw begin’ wordt de kijker helemaal meegenomen achter de schermen tijdens de generale repetitie van de grote finale, de emotionele ontlading wanneer Julia wint en de vele interviews die volgen op het grote nieuws.

Julia vertelt over hoe ze de zenuwslopende grote finaledag van vorige week ervaarde: “Ik kwam in de studio aan met een schorre stem en slaapgebrek en ik vroeg me meteen af hoe dit ging goedkomen, want mijn lichaam liet me in de steek. Maar ik besloot om gewoon te genieten van elk moment, het was misschien mijn laatste keer!” Julia wint de wedstrijd en reageert emotioneel: “Toen ik mijn naam hoorde was één van de eerste dingen die ik dacht ‘oh my god’! Je werkt maanden naar dat moment toe, dat is echt wat ik wilde horen op dat moment. Het kwam heel hard binnen maar ik besefte ook niet dat het écht was. Kortsluiting in mijn hoofd!”

Hanne deelt hoe teleurgesteld ze was door het nieuws van Marthes coronabesmetting: “Marthe was er niet live bij en ik vond dat heel heftig. K3 gaat eindelijk weer compleet zijn, maar Marthe kon niet bij dat moment aanwezig zijn en dat vind ik heel dubbel.” Bij Hanne is de ontlading groot na de finale: “Het moest bij mij ook echt doorsijpelen dat we weer compleet zijn, het feit dat ik dat zo vaak heb geroepen tegen Julia dat zij de nieuwe K3 is, was om het ook bij mij te laten doordringen”.

Marthe is blij dat ze er virtueel toch bij kon zijn. “Het eerste optreden met ons drieën met ‘Waterval’, was een heel speciaal moment. Ik hoop dat Julia er van genoten heeft!”

‘K3, een nieuw begin’, deze zaterdag 4 december om 19u55 bij VTM en ook op VTM GO

Bron en foto © VTM / DPG Media

Vorig artikelIbrahim Sangaré uitgeroepen tot Eredivisie Speler van de Maand | Jurriën Timber tweede keer Johan Cruijff Talent van de Maand
Volgend artikelAndré van Duin en Nikkie de Jager op de bank bij Linda