Home TV Nieuws TV BE Nieuwe Anime streamingsdienst gelanceerd

Nieuwe Anime streamingsdienst gelanceerd

© Go Anime

Vandaag zijn Nederland en België een streamingplatform rijker: genaamd Go Anime. Het is de eerste streamingdienst in de Benelux die zich exclusief op anime films en series richt met Nederlandse ondertiteling. Er zijn nu al honderden afleveringen van bekende anime series te zien zoals bijvoorbeeld vijf seizoenen van de originele Naruto serie en meerdere films uit dezelfde reeks. Het aanbod wordt wekelijks uitgebreid waarbij geluisterd wordt naar de wensen van de anime community in de Benelux. Momenteel is Go Anime een (T)VOD en (S)VOD platform. Binnen afzienbare tijd wordt het voor kijkers ook mogelijk om gratis -met advertenties- te streamen. 

Wereldwijd is anime het sterkst groeiende film- en tv-genre. Met populaire series als Dragonball, Hunter x Hunter, One Piece en Naruto weten de  meeslepende verhalen en de esthetische stijl van de Japanse animaties steeds meer mensen buiten Japan te bereiken. Waar anime eerst een niche was, bereikt het nu ook het mainstream publiek. Go Anime speelt in op deze trend om binnen Nederland en Vlaanderen het publiek voor anime te verbreden door Japanse animaties aan te bieden met Nederlandse ondertiteling. Voor het complete aanbod, ga je naar de streamingdienst: https://www.goanime.nl 

Periscoop Anime  
Go Anime is een initiatief van distributeur Periscoopfilm (Bruno Felix, San Fu Maltha en Femke Wolting). Periscoop Anime die anime films heeft uitgebracht zoals Your NameWeathering With YouDragonball Super BrolyDemonslayerJujutsi Kaisen en One Piece Red zal haar films voortaan uitbrengen onder de naam Go Anime. Op 7 maart draait City Hunter: Angel Dust in de bioscoop en op 21 maart komt de muzikale jazz anime en grote publiekshit op het IFFR uit, Blue Giant gevolgd op 4 april door de psychedelische anime klassieker Mind Game, geregisseerd door Masaaki Yuasa.

Bron en foto: © Go Anime