Home Nieuws TV Nieuws Nieuw seizoen dramaserie ‘Judas’ dit najaar te zien bij Videoland

Nieuw seizoen dramaserie ‘Judas’ dit najaar te zien bij Videoland

Acteur Gijs Naber als Willem Holleeder. foto © Mark de Blok

Kort na de rechterlijke uitspraak tegen Willem Holleeder geeft Videoland de eerste beelden van het nieuwe seizoen van de Original dramaserie ‘Judas’ vrij. Het tweede seizoen, met als titel ‘Judas II: Dagboek van een Getuige,’ is dit najaar te zien bij Videoland.

‘Judas II: Dagboek van een Getuige’ toont het ontroerende relaas van een vrouw die afscheid heeft moeten nemen van een werkzaam leven, van een moeder die probeert het goede te doen voor haar kinderen en kleinkinderen, van een zus en vriendin die haar omgeving altijd op sleeptouw neemt, én van een getuige in de zaak tegen haar broer Willem: Astrid Holleeder.

© Mark de Blok

Gijs Naber, Rifka Lodeizen en Marit van Bohemen keren terug in dit seizoen. De beklemmende serie is het vervolg op ‘Judas’ dat in 2019 verscheen bij Videoland en toont van binnenuit hoe Astrids leven als getuige eruitziet. De serie is geschreven door Thomas van der Ree, de regie is in handen van Remy van Heugten en Fiction Valley neemt de productie voor zijn rekening.

Meer drama bij Videoland
‘Judas II: Dagboek van een Getuige’ zal te zien zijn naast meer dan 35 Videoland Original dramaproducties, waaronder ‘Sleepers,’ ‘Mocro Maffia,’ ‘Nieuwe Buren,’ ‘Vaders en Zonen,’ ‘Meisje van Plezier,’ ‘Soof,’ ‘De Twaalf van Oldenheim,’ ‘De Twaalf van Schouwendam,’ ‘Random Shit,’ ‘Zwarte Tulp,’ ‘Woensel West,’ ‘H3L,’ ‘Bonnie & Clyde,’ ‘Follow de SOA,’ ‘Lieve Mama’ en de Videoland Academy films ‘Indringer,’ ‘De Sterfshow’ en ‘Verdwenen Dagen.’  

Videoland. Wat speelt in Nederland, speelt bij ons.

 ‘Judas II: Dagboek van een Getuige’ wordt geproduceerd door Fiction Valley en is dit najaar te zien bij Videoland. Het eerste seizoen is al in zijn geheel te zien.

© Mark de Blok

Bron: Videoland Foto © Mark de Blok

Vorig artikelPathé legt grootste handdoek ooit (30 x 8,5m) op Scheveningse strand voor ‘Summer Cinema’ screenings
Volgend artikelGloednieuwe Pokemon Trading Card Game uitbreiding l Lost Origin