Home TV Nieuws TV BE Netflix deelt officiële trailer van Undercover seizoen 3

Netflix deelt officiële trailer van Undercover seizoen 3

Undercover s3 © Netflix / VRT

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van de Vlaams-Nederlandse serie Undercover gaat op zondag 21 november op Netflix in première. Met de komst van het Turkse echtpaar Serkan en Leyla Bulut worden de aartsrivalen Ferry Bouman en undercoveragent Bob gedwongen om hun rancune opzij te zetten en zichzelf daarmee te verzekeren van een nieuwe toekomst. Hierdoor krijgt het leven van Ferry een onverwachte wending. De trailer geeft alvast een idee wat er dan gebeurt.

Over Undercover seizoen 3 

Bob is wegens wangedrag ontslagen bij de politie en heeft een rechtszaak en een mogelijke gevangenisstraf boven zijn hoofd hangen. Ferry komt vrij, maar ziet dat zijn plek aan de top van de xtc-wereld is ingenomen door een sterkere en sluwere bende die geleid wordt door het Turkse echtpaar Serkan en Leyla Bulut (Murat Seven en Nazmiye Oral).

Wanneer een jonge undercoveragent wordt vermoord, beseft de politie dat er een mol in hun midden zit. Patrick Diericks (Jeroen Van der Ven) doet Bob een voorstel: hij kan zijn rechtszaak laten verdwijnen als Bob opnieuw undercover gaat en als burgerinfiltrant de verrader weet te ontmaskeren in de bende van Serkan. Bob neemt deze levensgevaarlijke missie met tegenzin aan in een poging zijn leven opnieuw op de rails te krijgen en een toekomst met zijn nieuwe gezin veilig te stellen. Maar dan stuit hij op Ferry Bouman…

© Netflix

De cast & crew

De complete cast van Undercover seizoen 3 bestaat uit: Tom Waes, Frank Lammers, Elise Schaap, Jeroen Van der Ven, Celest Henri Cornelis, Ruth Becquart, Wouter Hendrickx, Sarah Janneh, Yannick van de Velde, Nazmiye Oral, Murat Seven, Gökhan Girginol, Gökhan Kizilbuga, Selin van de Vondel en Mikael Yilmaz. 

Productie: De Mensen

Showrunner: Nico Moolenaar

Scenaristen: Piet Matthys, Pieter De Graeve, Thomas van der Ree, Tibbe van Hoof en Nico Moolenaar

Regisseur: Joël Vanhoebrouck

Exec. producer: Ivy Vanhaecke, Pieter Van HuyckUndercover is een reeks van productiehuis De Mensen voor Eén, in samenwerking met Netflix, Proximus, het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, Federation Entertainment, Les Gens, Gardner and Domm, Gallop, en de Tax Shelter maatregel van de federale overheid. Het nieuwe seizoen bestaat uit 8 afleveringen, met elke week op zondag een nieuwe aflevering.

Het derde seizoen van Undercover is vanaf 21 november terug op Netflix

www.netflix.com/netflixundercover

Bron en foto © Netflix

Vorig artikelWinnaars Nationale Publieksprijs Cinekid 2021 bekend
Volgend artikelTeen Titans Go keert terug met seizoen 7 op Cartoon Network