Home Nieuws Film nieuws Netflix deelt officiële trailer van Avatar: The Last Airbender

Netflix deelt officiële trailer van Avatar: The Last Airbender

© Netflix

Netflix onthult de officiële trailer van Avatar: The Last Airbender. De live-action remake van de bekende animatieserie vertelt hoe de jonge Avatar Aang de vier elementen (Water, Aarde, Vuur en Lucht) leert te beheersen om de balans te herstellen in een wereld die wordt bedreigd door de angstaanjagende Vuurnatie.

Over Avatar: The Last Airbender
Water. Aarde. Vuur. Lucht. Deze vier naties leefden ooit in harmonie, met de Avatar, meester van alle vier de elementen, die de vrede tussen hen bewaarde. Maar alles veranderde toen de Vuurnatie de Luchtnomaden uitroeide: de eerste stap van de Vuurmeesters om de wereld te veroveren. Nu de huidige incarnatie van de Avatar nog moet verschijnen, heeft de wereld de hoop verloren. Maar als een licht in de duisternis ontspringt er hoop wanneer Aang (Gordon Cormier), een jonge Air Nomad – en de laatste van zijn soort – ontwaakt om zijn rechtmatige plaats als de volgende Avatar in te nemen. Samen met zijn nieuwe vrienden Sokka (Ian Ousley) en Katara (Kiawentiio), broers en zussen en leden van de Southern Water Tribe, begint Aang aan een fantastische zoektocht vol actie om de wereld te redden en terug te vechten tegen de angstaanjagende aanval van Vuurheer Ozai. Maar met een gedreven kroonprins Zuko die vastbesloten is om hen te vangen, wordt dit geen makkelijke taak. Ze zullen de hulp nodig hebben van de vele bondgenoten en kleurrijke personages die ze onderweg tegenkomen.


Afleveringen
: 8 x 60 minuten
Uitvoerend producenten / Showrunners: Albert Kim, Jabbar Raisani, Dan Lin, Lindsey Liberatore, Michael Goi
Cast: Gordon Cormier, Ian Ousley, Kiawentiio, Dallas Liu, Ken Leung, met Paul Sun-Hyung Lee en Daniel Dae Kim
Regisseurs: Michael Goi (101, 102), Jabbar Raisani (103, 104), Roseanne Liang (105, 106), Jet Wilkinson (107, 108)
Scenaristen: Teleplay door Albert Kim en Michael Dante DiMartino & Bryan Konietzko (101), Joshua Hale Fialkov (102), Christine Boylan (103), Keely MacDonald (104), Gabriel Llanas (105), Teleplay door Emily Kim & Hunter Ries en Bryan Konietzko, Story door Ubah Mohamed en Bryan Konietzko & Michael Dante DiMartino (106), Audrey Wong Kennedy (107), Albert Kim (108)
Muziek door: Takeshi Furukawa
Opgenomen in: Brits-Columbia

Avatar: The Last Airbender verschijnt 22 februari 2024 wereldwijd op Netflix

Bron en foto © Netflix

Vorig artikelVitesse scherpt ticketverkoop per direct aan
Volgend artikelFoto’s Unox Niewjaarsduik Scheveningen 2024 2/2