Home Nieuws TV Nieuws Net5 zendt op 9 maart het Oprah-interview met Meghan en Harry uit

Net5 zendt op 9 maart het Oprah-interview met Meghan en Harry uit

Ook te volgen op Maandag 8 maart om 21.20 u. op Eén (België)

Aankomende dinsdag is het Oprah-interview met Meghan en Harry te zien bij Net5, waarin Oprah Winfrey een openhartig gesprek heeft met Prins Harry en Meghan, de hertog en hertogin van Sussex. Oprah-interview met Meghan en Harry is op dinsdag 9 maart om 20.30 uur te zien op Net5.

Winfrey spreekt met Meghan, de hertogin van Sussex, in een uitgebreid interview over verschillende onderwerpen, waaronder haar leven als royal, haar huwelijk, het moederschap, haar werk voor goede doelen en hoe ze omgaat met de intense publieke druk. Later worden de twee vergezeld door Prins Harry die vertelt over hun verhuizing naar de Verenigde Staten en over hun hoop en dromen voor de toekomst van het groeiende gezin.

Oprah-interview met Meghan en Harry wordt geproduceerd door Harpo Productions en wordt internationaal gedistributeerd door ViacomCBS Global Distribution Group. Uitvoerende producenten zijn Terry Wood en Tara Montgomery, co-executive producer is Brian Piotrowicz. De twee uur durende special wordt op dinsdag 9 maart om 20.30 uur uitgezonden op Net5.

Bron © Talpa Network

Foto Harry & Megan met Oprah Winfrey (c) Harpo Productions -Photographer Joe Pugliese