Home TV Nieuws TV BE Na het undercover verblijf van de eigenaars moet opnieuw een duo Zanziblue...

Na het undercover verblijf van de eigenaars moet opnieuw een duo Zanziblue verlaten

©DPG Media

Op dinsdag 17 maart om 20u35 breekt een spannend moment aan: de eigenaars van Zanziblue, Cris en Cristina, hebben incognito hun intrek genomen in het hotel en de vier resterende kandidaat-duo’s wisten niet dat zij hen de voorbije 24 uur bediend hebben.Veel tijd om te bekomen van de verrassing hebben de duo’s niet want ook de andere klanten verwachten een perfecte vakantie.

Amy en Arno bijten de spits af en mogen als eersten de eigenaars proberen te overtuigen van hun kwaliteiten. Tijdens de gesprekken moet het resort wel blijven draaien en de duo’s herorganiseren zich om als één team Zanziblue te runnen. Elise werpt zich alvast op als leider.

Na de gesprekken tussen de eigenaars en de duo’s is het nu aan de Zanziraad om te beslissen wie het paradijs moet verlaten. Ze hebben de prestaties en persoonlijkheid van de kandidaten opnieuw geëvalueerd na de feedback van de eigenaars. “We hebben vooral gekeken naar de geleverde diensten. Dit hotel heeft vijf sterren en die standaard werd niet bereikt”, aldus jurylid Yannick Busaan. Voor welk koppel eindigt de droom vanavond?

Paradijs zoekt Personeel op dinsdag 13 maart om 20u35 bij VTM en ook op VTM GO.

Bron en foto: ©DPG Media

Vorig artikelLuisteraars stemmen ‘Vrede’ van Ruth Jacott voor het eerst in Q-top 500 van de ’90s
Volgend artikelJamie Trenité gaat de boer op