Home Muziek ‘Mr. The Voice’ draagt stokje ‘The Voice Kids’ over: Buddy Vedder vormt...

‘Mr. The Voice’ draagt stokje ‘The Voice Kids’ over: Buddy Vedder vormt nieuw presentatieduo met Jamai Loman

Martijn Krabbé: “Ik heb genoten van ‘The Voice Kids’, maar nu is het tijd voor nieuw presentatietalent. Daarom draag ik het programma ‘The Voice Kids’ over aan Jamai Loman en Buddy Vedder die als nieuw duo een verrijking zullen zijn voor dit programma. De chemie tussen Jamai en Buddy zit goed, dus ‘The Voice Kids’ is bij hen in goede handen. En goed voor de kijker, omdat het belangrijk is dat het programma zich blijft vernieuwen, en voor mezelf komt er zo weer ruimte voor andere programma’s. Ik blijf wel aan als voice-over en uiteraard als presentator van ‘The voice of Holland’ met Chantal, en ‘The Voice Senior’ met Lieke waarvan vanaf 27 augustus alweer een nieuw en zeer geslaagd seizoen begint.”

Peter van der Vorst, Directeur Content RTL Nederland: “Natuurlijk vinden we het heel jammer dat Martijn stopt met ‘The Voice Kids’. Hij stond als presentator aan de basis van deze wereldhit en is onlosmakelijk met het programma verbonden. Tegelijkertijd siert het hem dat hij nieuw talent de ruimte geeft. Buddy en Jamai zijn beiden muzikale podiumdieren die samen een geheel nieuwe dynamiek aan ‘The Voice Kids’ kunnen geven. Daarnaast biedt het gelukkig ook weer ruimte in de agenda van Martijn voor nieuwe projecten met hem, want die gaan er zéker komen.”

Jamai Loman: “Met veel plezier heb ik samen met Martijn de afgelopen seizoenen van ‘The Voice Kids’ mogen presenteren. Met Buddy heb ik al een aantal keer samengewerkt, hij is zeer getalenteerd én een vriend uit het vak. Des te leuker om hem nu te verwelkomen bij ‘The Voice Kids’. We gaan samen met de talenten veel lol maken en ik hoop dat de kijkers er weer van zullen genieten! Ik heb er heel erg veel zin in!”

Buddy Vedder: “Ik heb ‘The Voice Kids’ jarenlang als een stip op de horizon gezet. Omdat dit programma voor mij alle ingrediënten bevat waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Muziek, show, humor, soms een traan, maar bovenal mega getalenteerde kids. Ik kijk er naar uit om, samen met Jamai, de kids het hoofdpodium te geven en ze te zien groeien tot de sterren van de toekomst.”

‘The Voice Kids’ wordt geproduceerd door ITV Studios en is in het voorjaar 2022 te zien bij RTL4.

Bron en foto © RTL

Vorig artikelNieuwe trailer Marvel studios ‘Eternals’ gelanceerd
Volgend artikel[Review] Ghost of Tsushima: Director’s Cut – een must have voor iedereen die een PS5 of PS4 heeft.