Home Nieuws TV Nieuws Mannen van StukTV steken de zee over in een opblaasboot

Mannen van StukTV steken de zee over in een opblaasboot

© Talpa Network

‘De langste frikandel ter wereld maken’, ‘De zee oversteken in een opblaasboot’, en ‘48 uur overleven in de wildernis’: titels van video’s waar menig YouTube-kijker snel en makkelijk op klikt. Het doel van de makers is eenvoudig: de meeste likes, clicks en een goede watch time in een korte periode genereren. Maar, wordt hetgeen dat in de titel staat ook daadwerkelijk uitgevoerd en ingelost? Vaak valt het eindresultaat vies tegen… maar viral zijn ze wel gegaan. Dit kan en moet anders, vinden de mannen van StukTV. In de nieuwe YouTube-serie Clickbait dagen zij zichzelf daarom, op basis van een clickbaittitel, iedere week uit. Normaal bedenken de mannen eerst de inhoud van de video. Nu draaien ze het om en bedenken ze eerst de titel en thumbnail. De ultieme uitdaging om het internet te kraken! Lukt het ze om dat wat in de titel staat ook daadwerkelijk uit te voeren en de belofte die zij in hun videotitel doen in te lossen? Je ziet het in Clickbait. Vanaf zaterdag 15 juli wordt zes weken lang om 17.00 uur op het YouTube-kanaal van StukTV een nieuwe aflevering gepubliceerd. Clickbait is na publicatie van de eerste aflevering ook vooruit te kijken in de STUK-app. 

Giel de Winter: “StukTV op zijn absolute hoogtepunt! Het verdoemde internet wordt overspoeld met clickbaits, maar wij namen de uitdaging aan om niet alleen epische titels en thumbnails te creëren, maar ze ook daadwerkelijk tot leven te brengen. En geloof me, deze gedurfde aanpak heeft ons in onvergetelijke en adembenemende situaties gebracht! Vanaf 15 juli is het aan ons om je te laten zien wat er gebeurt als creativiteit en actie samenkomen.”

Clickbait wordt geproduceerd door het team van StukTV.

Uitzending: wekelijks op zaterdag om 17.00 uur een nieuwe aflevering op het YouTube-kanaal van StukTV. Na de eerste aflevering wekelijks vooruit te bekijken in de STUK-app.

Bron en foto ©