Home TV Nieuws TV BE Maakt noodlottig ongeval een einde aan Lisa’s zoektocht naar de ware liefde?

Maakt noodlottig ongeval een einde aan Lisa’s zoektocht naar de ware liefde?

© VTM

De seizoensfinale van Lisa, vrijdag 7 januari om 18u20 bij VTM

Doorspekt met intriges, verrassende plotwendingen en liefdesperikelen zorgde het tweede seizoen van Lisa voor heel wat spanning. Gemiddeld kluisterde Lisa in de vooravond een half miljoen kijkers voor het scherm, waarmee de telenovelle een bijzonder sterk marktaandeel van 42% op VVA 18-54 en zelfs 48% in de jonge doelgroep VVA 18-44 scoorde. Het kan dan ook niet anders dat de seizoensfinale, op vrijdag 7 januari om 18u20, de kijker zal beroeren. Kruipt Lisa (Tinne Oltmans) gelukkig uit de puinhoop van liefdesproblemen of eindigt ook deze seizoensfinale in een nachtmerrie? 

De aflevering van deze avond deed stilletjes het laatste vermoeden. De emotionele breuk met Nathan (Wietse Tanghe) hakte er diep in en Lisa dreigt ook haar droomprins Jonas (Oscar Willems) voorgoed te verliezen. Nog steeds in de waan dat Lisa en Nathan zullen trouwen, staat Jonas namelijk op punt met zijn hebben en houden naar L.A. te verhuizen. Overwelmd door alle emoties liep Lisa letterlijk haar ongeluk tegemoet. Ze liep verward de straat op en werd onderschept door een wagen. Maakt de crash een abrupt en tragisch einde aan haar hobbelige liefdesparcours? Of is dit net het – iets te letterlijke – duwtje in de rug om resoluut voor haar ware liefde te gaan? Lisa’s zoektocht naar de liefde lijkt in de slotaflevering in ieder geval tot een einde te komen. 

Nathan zit na de breuk met Lisa in zak en as. Gaat hij in op de verwoede versierpogingen van Babette (Pommelien Thijs) om zo zijn gebroken hart te lijmen? Ook Greet (Marijke Hofkens) en Lars (Thomas Van Caeneghem) krijgen in de slotaflevering hartverscheurend nieuws van Renée (Elke Van Mello) te verwerken.

En dan is er nog die grote hamvraag: waar is Gert? De kijker zag in de afgelopen weken hoe zijn boosaardige kantje volledig ontspoorde en hoe hij heel wat personages kopzorgen en zelfs doodsangsten bezorgde. Maar nu lijkt Gert nergens meer te bespeuren. Al krijgt de kijker in de slotaflevering een niet mis te verstane aanwijzing… 

Terwijl de telenovelle Lisa in winterpauze gaat, zorgt een VIPS-editie van Echte Verhalen: De Buurtpolitie vanaf komende maandag 10 januari om 18u20 voor de nodige (ont)spanning. Lisa keert later dit voorjaar terug met een nieuw seizoen, dat weer de gemoederen belooft te bedaren… 

De afleveringen van Lisa zijn ook te (her)bekijken op VTM GO.

Bron en foto © VTM