Home TV Nieuws TV BE Ketnet lost de eerste spannende beelden van de gloednieuwe reeks van #LikeMe

Ketnet lost de eerste spannende beelden van de gloednieuwe reeks van #LikeMe

©VRT

De fans van #LikeMe kunnen beginnen aftellen. Over exact een maand, op woensdag 12 januari start de langverwachte derde reeks vol spanning én met heel wat bekende namen. Maar ook tijdens de kerstvakantie hebben Ketnet en Eén een heuse verrassing in petto. Omdat de fans – jong en oud – er allemaal al zo lang naar uitkijken en iedereen hartverwarmende muziek kan gebruiken, trakteren Ketnet en Eén iedereen in primeur op de uitzending van #LikeMe in Concert op nieuwjaarsdag op Eén. Nog meer goed nieuws: ook internationaal doet de reeks het goed. De reeks is intussen al te zien in meer dan 10 landen waaronder Denemarken, Duitsland en Frankrijk.

Nog meer spanning, muziek en verrassende namen in de derde reeks van #LikeMe
Vanochtend was de cast van #LikeMe te gast in Kingsize Live en zij brachten een vroeg kerstcadeau mee: de allereerste beelden van het gloednieuwe seizoen van #LikeMe. Ook de derde reeks staat garant voor nieuwe covers van Nederlandstalige klassiekers die generaties verbinden en een brug slaan tussen de muziek van vroeger en nu. Onder meer ‘Dansen voor jou’ van Isabelle A en ‘Laat me’ van Ramses Shaffy zullen binnenkort door kinderen en jongeren opnieuw meegezongen worden.

©VRT-

Eerder kondigde Ketnet al aan dat de jongerencast wordt uitgebreid met enkele nieuwe talenten Lotte De Clerck (Junior Eurosong, The Voice van Vlaanderen), Emanoel Nascimento Borges (Panna) en MNM-dj en Familie-gezicht Aaron Blommaert . Maar ook de volwassencast wordt uitgebreid met enkele gloednieuwe namen. Niemand minder dan Frank Focketyn (Het Eiland, Vaneigens,…) vervoegt de cast samen met Saar-Niragire De Groof (Leef, Red Light, Cold Courage).

“Wat een plezier om even in dat warme #LikeMe-bad ondergedompeld te worden!”
Frank Focketyn
Uiteraard is ook de vertrouwde volwassen cast weer van de partij met Jeroen Van Dyck, Janine Bischops, Gunther Levi, Sven De Ridder, Hugo Sigal, Vincent Banic en Slongs.

Ook vierde seizoen op komst in 2023
Het verhaal van #LikeMe heeft sinds de start in 2019 een wereld vol beleving in beweging gezet. Niet enkel de verhalen, maar ook de muziek, de aanstekelijke dansjes, de kleurrijke decors deed jong en oud samenkomen. De eerste concertreeksen in 2019 zorgden voor uitverkochte Lotto Arena’s, de belevingsexpo SMILE#LikeMe bracht meer dan 35 000 bezoekers op de been en de albums staan al jaar na jaar op nummer 1 in Ultratoplijst. En dat universum blijft groeien. Het verhaal van #LikeMe gaat dan ook nog verder met een vierde seizoen in 2023. Ketnet heeft de komende jaren nog heel wat meer in petto met #LikeMe.

“#LikeMe krijgt twee gloednieuwe seizoenen in 2022 en 2023. Maar daarmee is het verhaal van #LikeMe nog lang niet afgelopen. De Ketnetters kunnen de komende jaren nog heel wat verwachten!”
Annemie Gulickx, Netmanager Ketnet

©VRT

LikeMe verovert Europa LikeMe kent niet alleen in Vlaanderen en Brussel een immense populariteit, de reeks doet het ook internationaal zeer goed. Intussen is de reeks al te zien in meer dan 10 landen waaronder Duitsland, Frankrijk en Denemarken. De nummers werden hiervoor speciaal opgenomen in het Engels.

“#LikeMe is een reeks die jong én oud verbindt met een spannend verhaal en aanstekelijke nummers. Dat de reeks ook in het buitenland graag gezien wordt, bewijst dat fictie van Ketnet straffe universele verhalen vertelt.”
Annemie Gulickx, netmanager Ketnet

Voor de internationale verkoop van #LikeMe werken Ketnet en Fabric Magic samen met ZDF Enterprises.

Door de verstrenging van de corona-maatregelen worden de geplande concerten van #LikeMe op 26 en 27 december in het Sportpaleis uitgesteld.

Omdat de fans en de cast er allemaal al zo lang naar uitkijken en iedereen hartverwarmende muziek kan gebruiken, zal de cast – zonder publiek – optreden en trakteren Ketnet en Eén iedereen op de uitzending ervan op nieuwjaarsdag op Eén. Zo wordt 2022 ingezet met een knal en brengt de #LikeMe-muziek iedereen apart toch even samen.

Maar er gaat niets boven dit magische optreden samen live beleven. Daarom worden de concerten verplaatst naar 9 en 10 april 2022 in het Sportpaleis. Dan wordt het enorme geduld bovendien beloond met de nieuwste nummers uit reeks 3 die binnenkort op Ketnet te ontdekken is. Tickethouders zullen per e-mail gecontacteerd worden en updates worden steeds op Ketnetvoorouders.be aangevuld.

LikeMe in Concert op zaterdag 1 januari omstreeks 18.10 uur op Eén en VRT NU. Op 9 januari wordt het concert uitgezonden op Ketnet, Ketnet.be en in de Ketnet-app.

Bron en foto: ©VRT

Vorig artikelJellystone vanaf vandaag in premiere op Cartoon Network
Volgend artikelPlay5 opent vanaf maandag Klopjacht NL