Home TV Nieuws TV BE Exclusief interview Paul de Leeuw en Adele op Play5: van samen chips...

Exclusief interview Paul de Leeuw en Adele op Play5: van samen chips eten met Worcestersaus tot een intieme babbel over haar nieuwe plaat

© Viaplay5 / SBS Belgium

Paul de Leeuw: “Ik had een black-out en zweette als een waterval!”

Na zes jaar wachten zien Paul de Leeuw en zangeres Adele elkaar weer terug! Het was niet de eerste keer dat ze elkaar ontmoeten, de Leeuw mocht haar al enkele keren verwelkomen in zijn televisieprogramma’s. Naar aanleiding van haar nieuwe plaat trekt Paul de Leeuw richting Londen, voor een opvallend interview met Adele.

In zijn televisieprogramma ‘Busje komt zo!’ trekt Paul de Leeuw met een touringbus doorheen Nederland. Hij doet dat samen met Hans Kesting, die het programma van live voice-over voorziet. In deze special ‘Paul de Leeuw meets Adele’, neemt hij zijn bijzondere touringbus mee op de boot richting Londen waar hij heeft afgesproken met Adele. In november bracht Adele haar langverwachte nieuwe album ‘30’ uit. De plaat werd een weergave van de meest turbulente periode uit haar leven: ze scheidde van haar man, de vader van haar zoon Angelo.

Paul de Leeuw kon natuurlijk niet met lege handen aankomen dus bracht hij enkele cadeautjes mee: van een zakje chips met Worcestersaus tot haar eigenste kauwgom van zes jaar geleden. Het werd een vrolijk en intiem gesprek met een tikkeltje gekheid, net zoals we van Paul de Leeuw gewend zijn!

‘Paul de leeuw meets Adele’, donderdag 9 december om 21u30 op Play5 en GoPlay.be

Bron en foto © Play5 / SBS Belgium

Vorig artikelEDITORS op Vestrock 2022
Volgend artikelPlay4 zorgt voor je nieuwe dagelijkse verslaving met Mijn Slechtste Beste Vriendin
Ik ben de eigenaar van Planetzone