Home Nieuws Film nieuws Eerste trailer van populaire video game adaptatie ‘The Last of Us’ gelanceerd

Eerste trailer van populaire video game adaptatie ‘The Last of Us’ gelanceerd

Streamz / HBO Max

De eerste aflevering van de negendelige reeks gaat op maandag 16 januari 2023 in première op Streamz en HBO Max

‘The Last of Us’ speelt zich af in de VS, 20 jaar nadat de moderne beschaving is vernietigd. Joel (Pedro Pascal), een geharde overlevende, wordt ingehuurd om het 14-jarige meisje Ellie (Bella Ramsey) uit een quarantainezone te smokkelen. Wat begint als een kleine klus, wordt al snel een brute en hartverscheurende reis waarbij ze samen het land moeten doorkruisen en van elkaar afhankelijk zijn om te overleven.

De nieuwe reeks is een post-apocalyptische actie met een sfeervolle blik op wat een angstaanjagend getrouwe bewerking van deze spelgrootheid lijkt te worden.

© Streamx / HBO Max

Pedro Pascal (Narcos, Game of Thrones) kruipt in de huid van Joel. Bella Ramsey, die we ook kennen van ‘Game of Thrones’, vertolkt de rol van Ellie. De show is geschreven door Chernobyl bedenker Craig Mazin, met verschillende regisseurs aan boord om de afleveringen te verzorgen. De pilot is geregisseerd door Kantemir Balagov (Closeness, Beanpole), terwijl de regisseur van de game, Neil Druckmann, ook minstens één aflevering van de tv-serie zal regisseren.

‘The Last of Us’ is een co-productie van Sony Pictures Television, PlayStation Productions, Word Games, The Mighty Mint en Naughty Dog.

Bron en foto © Streamz / HBO Max

Vorig artikelKeuzestress vanaf nu verleden tijd met ‘Test Case’
Volgend artikelFC Emmen en hummel verlengen samenwerking