Home TV Nieuws TV BE Eddy Planckaert, Marco Borsato en Wendy Van Wanten in zevende seizoen van...

Eddy Planckaert, Marco Borsato en Wendy Van Wanten in zevende seizoen van Het huis

Marco Borsato © VRT Eén

Vanaf dinsdag 2 november graaft Eric Goens opnieuw vierentwintig uur lang in de ziel van acht bekende en intrigerende gasten in Het huis. In het nieuwe, zevende seizoen leggen onder andere oud-wielrenner Eddy Planckaert, zanger Marco Borsato en Vooruit-voorzitter Conner Rousseau hun ziel bloot.

Het opzet is inmiddels welbekend: de gasten worden ontvoerd uit hun gewone leefwereld en verblijven 24 uur in het huis, waar ook een mystery guest langskomt die de gast kent. Geen afleidingen, geen partners of kinderen, alleen de confrontatie met hun eigen leven passeert de revue. Van de sportkamer, over de kinderkamer en de fotokamer, tot de boomhut. Het huis is voor de gast een confrontatie met zichzelf: soms keihard of verbijsterend, soms ontroerend of verhelderend.

© VRT / Eén

Zo zal Eddy Planckaert zoals gewoonlijk de kijker aan het lachen brengen, maar ook ontroeren en verbazen. Eric fietst met Eddy langs diens opmerkelijke levensweg en laat geen anekdote onbesproken. “Iedereen denkt alles al te weten over Eddy Planckaert, maar de vierentwintig uur in Het huis hebben het tegendeel bewezen”, vertelt Eric.

Ook zanger Marco Borsato legt een ganse dag en nacht zijn ziel bloot in het huis. Eric pikt Marco uitzonderlijk niet thuis op met zijn oldtimer, maar ontmoet hem op een plek in Vlaanderen die onze noorderbuur heel nauw aan het hart ligt. Marco vertelt bij Eric zonder omwegen over de moeilijke periode die hij en zijn partner Leontine hebben doorstaan.

Wie er voor de rest nog op bezoek komt? In willekeurige volgorde: tv-figuur Ingeborg Sergeant, acteur Kevin Janssens, sportjournalist Aster Nzeyimana, presentator Mathias Coppens en Vooruit-voorzitter Conner Rousseau.

De laatste en achtste gaste is niemand minder dan Wendy Van Wanten.  Al noemen we haar beter Iris Vandenkerckhove, want haar alter ego heeft ze voor de gelegenheid thuisgelaten. Het televisie-icoon zet haar showbizzknop uit en toont zich van haar meest ongeziene kant. Haar mystery guest bezorgt haar een enorme verrassing.

Het huis is vanaf 2 november elke dinsdag om 20.40 uur te zien op Eén.

Het huis is een programma van Bargoens.

Bron en foto © VRT / Eén

Vorig artikelImke Courtois gaat op zoek naar De Strafste Sporter
Volgend artikel[video] Bijna 30.000 huishoudens in Veenendaal aangesloten op gigabit-internet van Ziggo
Ik ben de eigenaar van Planetzone