Home TV Nieuws TV BE Dit zijn de eerste beelden van de Comedy Central: Kater van 2020...

Dit zijn de eerste beelden van de Comedy Central: Kater van 2020 met Nienke Plas, Tygo Gernandt, Famke Louise en Peter Pannekoek

Zorg dat je aanstaande vrijdagavond om 20:00 uur voor de tv zit voor de premiere van de Comedy Central: Kater van 2020. Sterren als Gerard Joling, Karin Bloemen, Famke Louise, Tygo Gernandt, Bastiaan & Tooske Ragas, Peter Pannekoek, Ruben van der Meer, Horace Cohen, Nienke Plas en Resley Stjeward, De Jeugd van Tegenwoordig en Jeroen Kijk in de Vegte staan er dan samen met comedians Jörgen Raymann, Jeroom Snelders, Soundos El Ahmadi, Alex Ploeg en Rayen Panday helemaal klaar voor om jou van je kater af te helpen. Om de kijkers alvast een preview te geven van de show zijn hieronder de allereerste beelden te vinden met onder andere Nienke Plas, Tygo Gernandt, Famke Louise en Peter Pannekoek.

De Comedy Central: Kater van 2020 is op vrijdag 1 januari om 20:00 uur te zien op Comedy Central in Nederland en België. Voordat de show begint kan je op Comedy Central onder leiding van Mert Ugurdiken genieten van de hardste, goorste en meest hilarische Roast-momenten van de afgelopen vier jaar in ‘Toen was The Roast heel gewoon!’.

Comedy Central: Kater van 2020

In de Comedy Central: Kater van 2020 blikken vijf comedians uit Nederland en België terug op alle grootse, dramatische en herkenbare gebeurtenissen van het afgelopen jaar. De hilarische scènes worden afgewisseld met een serie sketches uitgevoerd door een flink aantal BN’ers die ons op een geestige, vlijmscherpe en soms inktzwarte manier meenemen in hun persoonlijke kater van 2020. Het jaar waarin het leven voor werkelijk iedereen totaal overhoop werd gegooid, biedt nou eenmaal voldoende munitie voor ijzersterke comedy.

Bron © ViacomCBS