Home TV Nieuws TV BE Disney+ onthult de trailer voor eerste Koreaanse Original drama “Snowdrop”

Disney+ onthult de trailer voor eerste Koreaanse Original drama “Snowdrop”

©Disney

Disney+ heeft de trailer onthuld voor “Snowdrop”, het eerste Koreaanse Original drama van de streamingdienst. De serie kan nu exclusief bij Star op Disney+ gestreamd worden. Elke week zijn twee nieuwe afleveringen beschikbaar.

“Snowdrop” verkent de verboden liefde tussen een jong koppel en is Jisoo’s (BLACKPINK) acteerdebuut in een Koreaans drama dat kijkers meeneemt in een emotionele achtbaan vol spanning, actie en romantiek. De serie volgt Eun Yeong-ro (Jisoo) terwijl ze tegen haar familie en haar land ingaat om de man van wie ze houdt te helpen, terwijl hij (Jung Hae-In, ster van “Tune in for Love” en “While You Were Sleeping”) alles op het spel zet om het enige waar hij meer van houdt dan zijn land, Yeong-ro, te redden.

Wanneer een bebloede man (Jung Hae-In) de slaapzaal van een vrouwenuniversiteit in Seoul binnendringt, verbergt en verzorgt Eun Yeong-ro (Jisoo) de man tegen beter weten in en riskeert ze van school gestuurd te worden. Yeong-ro weet niet dat de man een verschrikkelijk geheim heeft dat de veiligheid van haar vrienden en familie in gevaar dreigt te brengen. De twee jonge geliefden zullen moeten samenwerken om de obstakels te overwinnen.

“Snowdrop” is geschreven door Yoo Hyun-mi en geregisseerd door Jo Hyun-tak, het duo achter de thriller “Sky Castle” uit 2018.

Dankzij gebruiksvriendelijk ouderlijk toezicht biedt Disney+ een familievriendelijke kijkervaring. Voor de gemoedsrust van ouders en verzorgers kunnen abonnees toegangslimieten instellen voor meer volwassen content en profielen aanmaken die beveiligd zijn met een toegangscode, naast de bestaande Kinderprofielen.

Bron en foto: ©Disney

Vorig artikelBekijk de officiële trailer van de nieuwe horrorfilm NOPE van Oscar-winnaar Jordan Peele
Volgend artikelJeroen Holtrop terug als verslaggever PowNews