Home TV Nieuws TV BE Disney Channel België highlights maart 📺

Disney Channel België highlights maart 📺

DE ALLERLEUKSTE SERIES EN FILMS
OP DISNEY CHANNEL EN DISNEY JUNIOR

NIEUWE SERIE
IK, ELVIS RIBOLDI

In Ik, Elvis Riboldi volgen we het leven van de energievolle, ietwat verstrooide, impulsieve en roekeloze jongen genaam Elvis. Samen met zijn vrienden Boris en Emma beleeft hij allerlei grappige avonturen.

Vanaf 8 maart, elke maandag t/m vrijdag om 06:50 uur op Disney Channel.

NIEUWE AFLEVERINGEN
JUST ROLL WITH IT

Gefilmd voor een studiopubliek, combineert Just Roll With It improvisatiekomedie met een scripted familiesitcom die het studiopubliek de gelegenheid geeft de richting van de belangrijkste scènes te kiezen. Deze unieke serie volgt de nieuw samengestelde Bennett-Blatt-familie met stiefzus en broer Blair en Owen en hun vrolijke ouders Rachel en Byron, terwijl ze het dagelijkse gezinsleven en de ups en downs van de adolescentie doorkruisen. Blair, vaak een rebel zonder reden, is het tegenovergestelde van haar zeer gedisciplineerde maar liefhebbende moeder Rachel, die werkzaam is bij radiozender BEATZ 101. Owen, iemand die altijd regels en schema’s volgt, probeert om zijn creatieve en charismatische vader Byron te leiden, een radiopersoonlijkheid bij BEATZ 101 die regelmatig grappen maakt met zijn energieke co-host, Gator. Door dit alles heen nemen de Bennett-Blatts en de acteurs die ze spelen alles wat het leven en het studiopubliek  naar hen toegooit.

Sinds 1 maart, elke maandag t/m vrijdag om 19:05 uur op Disney Channel.

MARATHON
MIRACULOUS VILLAINS TAKEOVER

Hawkmoth besluit de stad over te nemen in een nieuwe poging om te krijgen wat hij altijd al wilde. Helaas slaagt hij hier niet in. Kijk naar de beste afleveringen waarin deze schurk bijna wint en hij zijn kwaadaardigste plannen en creaties uitvoert.
 Zaterdag 13 maart vanaf 10:00 uur met een herhaling op 20 maart op Disney Channel.

NIEUWE AFLEVERINGEN
SYDNEY TO THE MAX

Met haar beste vriendin Olive aan haar zijde, ondergaat Sydney de ups en downs van de middelbare school. Ze is blij met haar plek in het allereerste meisjes schermteam op school, maar beseft dat ’t moeilijker is dan verwacht. Max geeft Sydney huisarrest als ze steeds te laat thuis komt ’s avonds. En als Sydney thuis een slaapfeestje geeft, ontaardt dit al gauw in een ruzie tussen de vriendinnen. Welke uitdaging zich ook aanbiedt, Syd, pap en Oma Judy gaan ze aan en genieten volop van het leven.
 Elke maandag t/m vrijdag vanaf 07:30 uur op Disney Channel.

NIEUWE AFLEVERINGEN
MICKEY MOUSE DOLDWAZE AVONTUREN

Mickey, Donald, Goofy, Minnie, Katrien, Pluto en Knabbel en Babbel hebben nieuwe avonturen voor de boeg! Of ze nu op zoek gaan naar een eenhoorn, kinderen leren honkballen, of op een stel brutale kittens moeten passen, Mickey en zijn vriendjes hebben het altijd naar hun zin in een mooie mix van vriendschap, teamwork, gezelligheid, avontuur, lol en plezier!
 Sinds 1 maart, maandag t/m vrijdag om 17:00 uur op Disney Junior.

NIEUWE AFLEVERINGEN
PJ MASKS

Het gevecht van de lucht en ruimte gaat verder met behulp van de nieuwe vriend van de Pyjamahelden; Newton Star. De Pyjamahelden laten deze terughoudende en alleenstaande held zien waar teamwork om draait. Door de serie heen keren we terug naar spannende locaties zoals Mystery Mountain en de Maan. De helden gaan ook langs vrienden als Armadylan en An Yu en herinneren de schurken, zoals Night ninja, Romeo, Luna Girl, Motski en de Wolf Kinderen eraan wat voor een krachtige eenheid de Pyjamahelden zijn. Er is ook een nieuwe schurk in de stad: een bruisende en drukke octopus, genaamd Octobella, die onder water leeft in de stadskanalen. Ze pest Gekko en probeert Catboy en Owlette tegen hem te keren. Maar Octobella weet niet dat een held zijn betekent dat je je vrienden altijd helpt – en dat niets de vriendschap van de Pyjamahelden kan verbreken.

Vanaf 15 maart, maandag t/m vrijdag om 18:40 uur op Disney Junior.

BLOK
MICKEY MORNINGS

Je ochtenden zullen nooit meer hetzelfde zijn! Kijk elke ochtend naar je favoriete series op Disney Junior met avonturen van: Bluey, Mickey Mouse Doldwaze Avonturen, Vampirina, en Gigantosaurus.
  Elke ochtend op Disney Junior.

MARATHON
WEEKEND MARATHON

Maak je weekenden leuker met de Weekend Marathon op Disney Junior! Elke zaterdag en zondag kijk je naar de spannendste en grappigste avonturen met jouw vriendjes van Mickey Mouse Doldwaze Avonturen, PJ Masks, Vampirina, TOTS, Puppy Vriendjes en Bluey.
  Elke zaterdag en zondag vanaf 12:00 uur op Disney Junior.

Bron © Disney Channel