Home TV Nieuws TV BE De spanning is om te snijden in laatste aflevering van Eating With...

De spanning is om te snijden in laatste aflevering van Eating With My Ex: Going Dutch

© Discover +

Vanaf morgen is de zesde aflevering te zien van het inmiddels populaire programma Eating With My Ex: Going Dutch op discovery+. In elke aflevering gaan twee bekende (reality) ex-koppels voor het eerst het gesprek aan over hun niet geslaagde relatie. In deze laatste aflevering schuift Zwanetta aan, de bekende verleidster van Temptation Island 2018, samen met haar ex Irvingly, voormalig professioneel voetballer. Hij heeft het uitgemaakt via WhatsApp en dat neemt Zwanetta hem zeker kwalijk. Ook zien we Melle & Philip in deze aflevering. Melle heeft vanwege zijn vele cosmetische ingrepen zichzelf omgedoopt tot ‘De Nederlandse Ken’ en zijn ex Philip heeft daar duidelijk een mening over.

Zwanetta & Irvingly: In Temptation Island VIPS 2018 maakte Zwanetta als verleidster de mannen op het eiland gek. Zo ook voetballer Irvingly. Ze leren elkaar kennen via social media, maar hun liefde slaat al snel om in jaloers en controlerend gedrag. De temperamentvolle dame kan het niet handelen dat Irvingly een koele kikker is in discussies en ruzies. Irvingly kan niet met haar gedrag omgaan en beëindigd hun relatie via een app-berichtje. Juist op een moment dat Zwanetta extra steun nodig heeft, omdat ze net een operatie heeft ondergaan. Door plaats te nemen aan tafel hopen ze voor eens en altijd de fijne vibe, die er ooit was, weer terug te krijgen. Maar of dat lukt?

Melle & Philip: Melle heeft aan verschillende reality programma’s meegedaan en hij is gek op cosmetische chirurgie. Hij is dan ook ambassadeur van een toonaangevende beauty-kliniek in Istanbul en laat daar alles aan zijn gezicht en lichaam veranderen naar zijn eigen schoonheidsideaal. Ver voor hij zijn eerste operatie onderging had Melle een relatie met de nuchtere Philip. Tijdens dit diner ziet hij zijn ex voor het eerst na de volledige transformatie. En Philip heeft een felle mening over wat Melle ‘zichzelf aandoet’. Er is ook nog wat uit te zoeken. Want is Philip vreemdgegaan tijdens een avondje stappen?

Sommigen zijn op zoek naar een excuus, anderen willen herenigd worden, óf zoeken naar een mooie afsluiting van de periode dat ze samen waren.Eating With My Ex: Going Dutch is te zien op 

discovery+.

Bron en foto © Discovery +