Home Nieuws TV Nieuws ‘De Bierkalender: Aftellen naar kerst’ vanaf 1 december dagelijks te zien op...

‘De Bierkalender: Aftellen naar kerst’ vanaf 1 december dagelijks te zien op Viaplay

© Viaplay

Vanaf 1 december telt Viaplay dagelijks af naar Kerstmis! In de nieuwe 24-delige hilarische studioshow ‘De Bierkalender: Aftellen naar kerst’ gaan cabaretiers Klaas van der Eerden, Horace Cohen en bierexpert Patrick Stoof op zoek naar het ideale biertje voor kerst. De heren testen in elke aflevering een ander speciaal biertje om zo hun favoriet te ontdekken. In de sfeervolle kerststudio verwelkomen zij hun gasten als Kluun, Orgel Joke, Margôt Ros en zelfs Sinterklaas. Tijdens de lekkernijen die tussendoor worden genuttigd en worden bereid door Celebrity MasterChef deelneemster Louise Schiffmacher, genieten ze van kerstliedjes van de liveband en delen ze hun grappigste kerstanekdotes. Een uitdagende zoektocht van onze bierliefhebbers, om de kijker mee te nemen naar een gezellige kerst.

Host Klaas van der Eerden: ‘Bier drinken met je vrienden en er ook nog een programma over mogen maken.. mooier dan dit wordt het niet.’

Host Horace Cohen: Toen wij begonnen met de show was ik super-enthousiast en tegelijkertijd doodsbang voor wat er ging gebeuren. Maar uiteindelijk was, met een fantastische en knappe band en twee toppers van maten, de proeverij van 24 bier een van de leukste projecten die ik ooit heb gedaan.’

Bierexpert Patrick Stoof:Mij gaat het om de smaak. En om het genieten. De fijnste kerstgedachte is natuurlijk om met goede vrienden, het beste bier en leuke gasten te genieten. En dat is gelukt! 

’De Bierkalender: Aftellen naar kerst’ wordt geproduceerd door EndemolShine Nederland – onderdeel van Banijay Benelux – en is vanaf donderdag 1 december dagelijks te zien op Viaplay.
 

Bron en foto © Viaplay

Vorig artikelPlanetZone Whatsapp groepen en regels
Volgend artikel[Video] Far Cry 6 krijgt volgende week een nieuwe expansie én gratis proefversie