Home Nieuws TV Nieuws ‘Bankoverval’ nieuwe sponsor Vandaag Inside

‘Bankoverval’ nieuwe sponsor Vandaag Inside

© UItgeverij De Achtbaan

Het is op de Nederlandse TV nog niet eerder vertoond: een boek dat een televisieprogramma sponsort. Toch zal dit vanaf vanavond te zien zijn bij SBS6. Het veelbesproken TV-programma Vandaag Inside wordt tot het einde van dit televisieseizoen gesponsord door de bestseller ‘DE GROOTSTE BANKOVERVAL ALLER TIJDEN’.

Het boek domineert al meer dan tien weken de Nederlandse bestsellerlijst en bereikte zelfs kort na zijn lancering de nummer 2 positie. Inmiddels gingen er al meer dan 25.000 exemplaren over de toonbank. De recensies over dit waargebeurde verhaal van een groep heldhaftige verzetsvrienden die 46 miljoen buitmaakten op de nazi’s zijn bijzonder lovend.

Uitgever Frank Krake reageert op de niet alledaagse samenwerking: ‘De sponsoring van Vandaag Inside biedt een uitgelezen mogelijkheid om een indrukwekkend boek over de Tweede Wereldoorlog onder de aandacht te brengen bij een breed publiek. Een verhaal waarin de strijd voor onze vrijheid centraal staat. Iedereen in Nederland zou het boek moeten lezen. We kunnen allemaal leren van de dapperheid en vastberaden houding van deze moedige mannen en vrouwen.’

Vanaf vandaag, 13 juni 2022, wordt Vandaag Inside u aangeboden door: ‘DE GROOTSTE BANKOVERVAL ALLER TIJDEN’.

https://www.bol.com/nl/nl/s/?searchtext=bankoverval

Bron en foto © Uitgeverij De Achtbaan

Vorig artikel[Video] Johan Cruijff ArenA wordt ‘Huis van Oranje’ tijdens WK 2022
Volgend artikelBij nieuwe opleving corona wil het kabinet de samenleving zo lang mogelijk open houden
Ik ben de eigenaar van Planetzone