Home Nieuws Film nieuws Amazon Prime Video kondigt vier Comic-Con@Home panels aan op 23 juli

Amazon Prime Video kondigt vier Comic-Con@Home panels aan op 23 juli

Met speciale aanwezigheid van meer dan 30 cast- en crewleden, waaronder Seth Rogen, Eric Kripke, Aisha Tyler, Karl Urban, Jack Quaid, Karen Fukuhara, Greg Daniels, Robbie Amell, Andy Allo, Gillian Flynn, John Cusack, Rainn Wilson, Sasha Lane, Simon Pegg, Nick Frost & nog velen anderen.

Iedereen is uitgenodigd voor de allereerste Amazon Virtual-Con. Met panels van je favoriete Amazon Original Series, live tekensessies van artiesten, interviews met de makers en nog veel, veel meer – Allemaal via amazon.com/virtualcon

Amazon Prime Video kondigt vandaag vier Comic-Con@Home panels aan voor de geliefde en spannende nieuwe series The Boys, Upload, Truth Seekers en Utopia. Speciale previews, een kijkje achter de schermen en Q&A’s kenmerken de panels met meer dan 30 castleden, makers en crewleden van de verschillende Amazon Original Series. Je kunt het streamen op SDCC’s officiële YouTube kanaal en via de Amazon Virtual-Con pagina vanaf 21.00 op donderdag 23 juli. 

Amazon Prime Video zal, als officiële sponsor van Comic-Con@Home, de allereerste Amazon Virtual-Con lanceren. De Virtual-Con is een interessante en nieuwe virtuele hub met inhoudelijke content van verschillende series. Amazon Virtual-Con is geïnspireerd op de bijeenkomsten in de popcultuur die met het creëren van één online locatie voor fans,  toegang geeft tot en deel laat nemen aan een scala aan Amazon Comic-Con activaties. Fans hun ervaring te delen, hun favoriete sterren zien en leren van toonaangevende illustratoren hoe ze een aantal van hun favoriete stripfiguren kunnen tekenen en hun kennis van stripverhalen te kunnen testen met gelijkgestemde fans… en dat alles comfortabel vanuit huis.

Naast de panels voor The Boys, Upload, Truth Seekers, en Utopia, zal Amazon Virtual-Con ook een aanbod van conventie-thema-inhoud en activeringen van Amazon’s portfolio waaronder Prime Video, IMDb, Twitch, comiXology, Audible, en Fire TV. Amazon Virtual-Con is beschikbaar voor alle fans vanaf donderdag 23 juli – zondag 26 juli en op amazon.com/virtualcon

AMAZON PRIME VIDEO COMIC-CON@HOME PANELS:

*Alle onderstaande tijden zijn de Nederlandse Comic-Con@Home paneltijden. Deze panels zullen ook beschikbaar zijn voor fans via de Amazon Virtual-Con portal op hetzelfde moment dat ze streamen op Comic-Con@Home.

SERIE: Truth Seekers
INFORMATIE: Een nieuwe originele bovennatuurlijke horror komedie door Simon Pegg (Shaun of the Dead), Nick Frost (Hot Fuzz), James Serafinowicz (Sick Note) en Nat Saunders (Sick Note). Sluit je aan wanneer ze de hilarische acht-episode lange serie over een team van paranormale onderzoekers bespreken. Deze onderzoekers werken samen om spoken in het Verenigd Koninkrijk waar te nemen, waarbij ze hun avonturen delen op een online kanaal welke voor iedereen beschikbaar is. De discussie en een Q&A wordt gehost door Chris Hewitt van Empire Magazine.
DATUM: Donderdag 23 juli om 21.00.
SOCIAL: Instagram/Facebook: @AmazonPrimeVideo; Twitter: @PrimeVideo; #TruthSeekers

SERIE: Utopia
INFORMATIE: Een gestoorde, acht-episode lange thriller over een groep jonge stripliefhebbers die de samenzwering in een stripverhaal ontdekken. Ze beginnen aan een avontuur om de mensheid te redden van het einde van de wereld. Sluit je aan bij de schrijver en uitvoerend producent Gillian Flynn (Gone Girl) en de sterren uit de serie John Cusack (High Fidelity), Rainn Wilson (The Office), Sasha Lane (American Honey), Ashleigh LaThrop (Fifty Shades Freed), Dan Byrd (Cougar Town), Desmin Borges (You’re The Worst), Javon “Wanna” Walton (Euphoria), en Jessica Rothe (Happy Death Day) voor een Q&A door Christian Holub van Entertainment Weekly.
DATUM: Donderdag 23 juli om 22.00.
SOCIAL: Instagram/Facebook: @AmazonPrimeVideo; Twitter: @PrimeVideo; #UtopiaTV

SERIE: Upload
INFORMATIE: Kijk mee met maker, uitvoerend producent en regisseur Greg Daniels (The Office, Parks and Recreation) en sterren Robbie Amell (Code 8), Andy Allo (Pitch Perfect 3), Kevin Bigley (Undone), Allegra Edwards (New Girl), en Zainab Johnson (American Koko) terwijl ze bespreken hoe ze deze futuristische komedie tot leven hebben gebracht. Ze delen ervaringen die achter de schermen van seizoen 1 hebben plaatsgevonden en delen alvast wat over het tweede seizoen. Het panel wordt gehost door Cherlynn Low van Engadget. Upload Season een is een tien-episode lange, half uur durende, sci-fi komedie die plaatsvindt in de nabije toekomst, waar mensen kunnen worden ‘geupload’ in een virtueel hiernamaals van hun keuze.
DATUM: Donderdag 23 juli om 23.00.
SOCIAL: Instagram/Twitter/Facebook: @UploadOnPrime; #UploadT

SERIES: The Boys
INFORMATIE: Kijk mee met de uitvoerend producent Eric Kripke, samen met de serren uit de serie Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capon, Karen Fukuhara en Aya Cash. Ze geven een kijkje achter de schermen bij het aankomende tweede seizoen van The Boys. Ook de uitvoerende producenten Seth Rogen en Evan Goldberg zullen een bijzondere verschijning maken tijdens dit panel. The Boys is gebaseerd op The New York Times best verkochte strip van Garth Ennis en Darick Robertson. The Boys geeft een leuke en oneerbiedige kijk op wat er gebeurt als superhelden – die net zo populair zijn als beroemdheden – hun superkrachten misbruiken in plaats van ze voor het goede te gebruiken. In seizoen twee zijn The Boys op de vlucht voor de wet, opgejaagd door de Supes, en wanhopig aan het proberen om terug te vechten tegen Vought.
DATUM: Donderdag 23 juli om 00.00.
SOCIAL: Instagram/Twitter/Facebook: @TheBoysTV; #TheBoys


AMAZON VIRTUAL-CON PARTNERS & PROGRAMMA:

ComiXology
INFORMATIE: Lees je momenteel digitale strips? Ben je bekend met het exclusieve digitale programma van comiXology – de ComiXology Originals? Dan sluit je aan bij ComiXology’s Head of Content, Chip Mosher en een cast van geliefde stripmakers en opkomende sterren, waaronder schrijver Chip Zdarsky, kunstenaar Jason Loo (Afterlift), kunstenaar Claudia Aguirre (Lost on Planet Earth), schrijver Curt Pires (YOUTH), samen enkele verrassende gasten, om preview te krijgen van de nieuwste comiXology Originals-serie rechtstreeks van de makers! Ze zullen je intrigeren met een kijkje achter de schermen waarbij het proces: van concept, tot het creëren van de pagina’s en  digitaal publiceren van de strips laat zien.
DATUM: Zaterdag, 25 Juli om 00:00  (Comic-Con@Home panel).

Voor de superfan die op zoek is naar nog meer stripinhoud, zal de eigen Kiwi van comiXology, live tekensessies organiseren op het Twitch-kanaal van comiXology met enkele gerenommeerde illustratoren uit de industrie, waaronder de GLAAD Media Award winnende illustrator Tula Lotay en de drievoudig New York Times best verkopende Britse artiest, Jock. Naast de tekensessies, zal Kiwi ook een interviews hosten met de makers van de exclusieve digitale content lijn van comiXology’s Originals, waaronder Curt Pires & Dee Cunniffe (YOUTH) en de makers achter twee nog aan te kondigen grafische romans. Als dit nog niet genoeg is, zullen comiXology en Eisner Award winnaar Chip Zdarsky op vrijdag 24 juli om 17.00 uur PST op hun Twitch-kanaal de Trivia-nacht van de Stripboek-film organiseren.

Voor het schema van de live tekensessies en de creatieve interviews, ga dan naar amazon.com/virtualcon.

Summer Game Fest is beter op TwitchINFORMATIE: Amazon Virtual-Con geeft de fans een deel van het programma van Twitch’s Summer Game Fest, het grootste game bijkomstigheid van het jaar. Twitch’s Summer Game Fest is de enige plek waar je getuige kunt zijn van de toekomst van gaming en live kunt deelnemen aan het gesprek met de grootste game community ter wereld.
WAAR: https://www.twitch.tv/twitchgaming en amazon.com/virtualcon 
SOCIAL: Instagram/Twitter: @Twitch

Prime Video’s The Boys Customizable Promo Item
INFORMATIE: Amazon Virtual-Con brengt één van de meest geliefde conventie-ervaringen tot leven en geeft de fans de mogelijkheid om gratis hun eigen aanpasbare promo-items te maken. Bezoekers van Amazon Virtual-Con kunnen kiezen tussen twee promo-items en vervolgens het ontwerp uitkiezen met behulp van vooraf geselecteerde afbeeldingen, geïnspireerd op de Amazon Original-serie, The Boys. Elk custom made item wordt gratis en 10 – 15 dagen na het evenement naar de gasten verzonden.
SOCIAL: Instagram/Twitter/Facebook: @TheBoysTV; #TheBoys

Prime Video’s HANNA Unlocked Adventure Game
INFORMATIE: HANNA Unlocked is een digitaal avonturenspel gepresenteerd door Amazon Prime Video en mede mogelijk gemaakt door The Escape Game. Het spel zal gratis beschikbaar zijn om te spelen via Amazon Virtual-Con. HANNA Unlocked brengt spelers in het HANNA universum tussen het einde van Seizoen 1 en het begin van Seizoen 2. Spelers zullen de rol van een UTRAX-agent op zich nemen en moeten een reeks gebeurtenissen samenvoegen, informatie verzamelen en uiteindelijk de verblijfplaats van hun doelwitten, Hanna en Clara, bijhouden, terwijl ze de communicatie van agent John Carmichael,  één  van de hoofdrolspelers van Seizoen 2, ontvangen. Als de missie is voltooid, krijgen de spelers beelden te zien die hen feilloos meenemen naar het begin van Seizoen 2. 
SOCIAL: Instagram/Twitter/Facebook: @HannaOnPrime; #HannaTVAudible’s Sandman Experience


INFORMATIE: Om te vieren dat Audible The Sandman is uitgebracht, gebaseerd op de iconische grafische novel van Neil Gaiman, worden de fans uitgenodigd om een beschrijving van een gedenkwaardige droom in te dienen via Drawnfromthedreaming.com, die de fans helpt door de Drawn from The Dreaming ervaring. Geselecteerde fan-submitted dreams zullen worden geïllustreerd door een top DC-kunstenaar, mogelijk één van de originele kunstenaars uit de graphic novels. Droomtekeningen zullen te zien zijn in een Instagram-droomgalerie, @DrawnFromTheDreaming, en de fans zullen worden getagd in hun op maat gemaakte kunstwerk. Iedereen die een droom indient wordt beloond met een exclusieve gratis audio-aflevering van The Sandman, inclusief een kort overzicht van het verhaal tot nu toe, verteld door Neil Gaiman zelf, alleen op Audible. 


DATUM: Nu tot en met zondag 26 juli
SOCIAL: Instagram: @audible; Twitter: @audible_com; #drawnfromthedreaming

Voor meer informatie over Amazon Virtual-Con, ga naar amazon.com/virtualcon

Bron © Amazon