Home Nieuws TV Nieuws Acht avontuurlijke BN’ers strijden in Zuid-Amerikaanse sferen voor de beste foto in...

Acht avontuurlijke BN’ers strijden in Zuid-Amerikaanse sferen voor de beste foto in ‘Het Perfecte Plaatje in Argentinië’

© William Rutten

In een speciale, extra editie van dit populaire programma reizen acht bekende Nederlanders af naar de andere kant van de Atlantische Oceaan: het prachtige Argentinië. De deelnemers krijgen hier de meest indrukwekkende opdrachten, waarbij dit Zuid-Amerikaanse land garant staat voor spectaculaire beelden. In dit epische seizoen zetten de deelnemers alles op alles om tot het einde mee te kunnen reizen en hun avontuur uiteindelijk te bekronen met de winst. ‘Het Perfecte Plaatje in Argentinië’ is een extra editie van zes afleveringen en is vanaf woensdag 1 juni te zien bij RTL 4.

De acht avontuurlijke BN’ers zijn: presentatrice Daphne Bunskoek, online personality Roxanne Kwant, TV-ster Jochem van Gelder, actrice en icoon Renée Soutendijk, televisiemaker Tim den Besten, actrice en zangeres Babette van Veen, 3 Op reis-presentator Maurice Lede en zanger Thomas Berge.

Presentator Tijl Beckand en vast jurylid William Rutten zijn ook meegereisd naar dit prachtige land. William beoordeelt zoals vertrouwd het werk van de acht fotografen. Aan zijn zijde treffen we in deze speciale editie de Argentijnse topfotografe Gaby Herbstein.

De productie van ‘Het Perfecte Plaatje in Argentinië’ ligt in handen van ITV Studios en is vanaf woensdag 1 juni te zien bij RTL 4. Deze editie is extra naast de reguliere seizoenen. 

Bron: RTL Foto © William Rutten

Vorig artikel10e boete in 1 seizoen en geen nieuw stadion voor Feyenoord
Volgend artikelOde aan 20 jaar Nederlandse musicals tijdens jubileumeditie Musical Awards
Ik ben de eigenaar van Planetzone