Home Nieuws Gadgets & Electronica Yealink Meeting vereenvoudigt online samenwerken

Yealink Meeting vereenvoudigt online samenwerken

Yealink, een wereldwijd merk dat gespecialiseerd is in videoconferentie, spraakcommunicatie en samenwerkingsoplossingen, lanceert Yealink Meeting. Dit is een cloud-based videoconferentieplatform waarmee klanten met één klik toegang krijgen tot een video vergadering en met iedereen – waar en wanneer dan ook – persoonlijk kunnen communiceren. 

Sinds het begin van de pandemie, gaat de videoconferentie-sector stijl de hoogte in. Door de vermindering van uitstapjes en samenkomsten binnen bedrijven is het gebruik van videoconferenties en thuiswerken toegenomen. Yealink Meeting komt daarom als de perfecte oplossing om de vraag van bedrijven in deze specifieke context tegemoet te komen. Databeveiliging, flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid zijn de drie topprioriteiten van bedrijven. Om de groeiende vraag naar cloud communicatie, videoconferentie en werken op afstand te ondersteunen, biedt Yealink Meeting nu een geverifieerde beveiliging en brede interoperabiliteit aan.

Yealink zet zich in om meer betaalbare en gebruiksvriendelijke producten aan onze klanten te bieden, om zo de productiviteit te verbeteren en onze klanten te ondersteunen om overal te werken”, aldus Li Liu, vicepresident R&D bij Yealink.

Waarom kiezen voor Yealink Meeting?

  • Gebruiksvriendelijkheid: eenvoudige videoconferenties, zodat u met één simpele klik kunt beginnen of deelnemen aan een vergadering. Neem deel aan oproepen vanuit agenda’s en e-mailtoepassingen, of door te klikken op de URL van de vergadering. De uitgebreide functies, zoals het direct delen van content, samenwerking op het gebied van whiteboard, maar ook het beheer van statistieken, komen uw vergadering ten goede.
  • Veiligheid: Yealink Meeting zorgt voor de naleving van de GDPP en houdt zich strikt aan de eisen op het gebied van databeveiliging. Alle verzonden audio en video worden gecodeerd met AES-256 om zo de vertrouwelijke informatie van de vergadering te beschermen. Daarnaast zijn alle signalen gecodeerd met het TLS-protocol en zijn ze tevens voorzien van een conferentie vergrendelingsfunctie, waardoor alle deelnemers van de vergadering extra beveiligd zijn met een pincode.
  • Wereldwijde dekking: Yealink’s wereldwijde multiregionale videoconferentie staat garant voor hoge kwaliteit cross-regionale videoconferentie ervaring. Het biedt nabijgelegen toegang tot de snelste transmissiepaden, levert real-time communicatie en een stabiele HD-videoconferentie-ervaring overal ter wereld.
  • Brede compatibiliteit: stelt gebruikers in staat om deel te nemen aan een videoconferentie via meerdere paden, zoals PC-klanten, mobiele klanten, web browers, Microsoft Teams, legacy SIP, H.323 apparaten en PSTN-gesprekken.

Yealink Meeting helpt u, samen met de all-in-one-videoconferentie terminals, gemakkelijk zakelijke bijeenkomsten te houden en zorgt voor de productiviteit van moderne werkstijlen. Deze oplossing kan voldoen aan de behoeften van volledige scenario’s voor video vergaderingen.

Persoonlijke videosamenwerkingssoftware

Yealink Meeting is de nieuwste toevoeging aan Yealink’s innovatieve One-stop Video Conferensing Solution, ontworpen voor kantoorwerkers, zakenreizigers en thuiswerkers. Yealink Meeting is een hoogwaardig, high definition (HD) videosamenwerkingsprogramma dat is ontwikkeld om de communicatie voor de hedendaagse bedrijven te stroomlijnen. Het product biedt een optimaal installatieproces met één muisklik en een snelle automatische installatie, waardoor er geen langdurige handmatige inspanningen nodig zijn. Yealink Meeting is onderling aansluitbaar met Windows 7 of hoger maar ook met Mac OS X 10.12 of hoger. Daarnaast ondersteunt het Intelligent Firewall Traversal voor risicovrije videoconferenties.

HD-video-samenwerkingsapp voor zowel iOS als Android

Yealink Meeting is aansluitbaar met iOs 10.0, Android 5.0 of hoger, via een app die Yealink heeft gelanceerd voor mobiele HD-videoconferenties. De app is uitgerust met meerdere traversal netwerkmodes voor een beter aanpassingsvermogen, waaronder STUN, TURN en ICE. Bovendien garanderen de superieure aanpasbaarheid van de bandbreedte, de tot 30% videopakket en 70% weerstand tegen geluidsverlies een soepele doorstroming van de video. Yealink Meeting maakt het mogelijk om gemakkelijk verbindingen te maken met elke gebruiker op elk moment, vanaf elke plaats en in iedere netwerkomgeving.

Yealink Meeting is nu GRATIS beschikbaar, en tegen een aanbevolen verkoopprijs van drie pakketten (Standard, Business, Enterprise). De pakketten zijn te verkrijgen vanaf €16.99 per host per maand en kunnen worden aangeschaft via: https://www.yealinkmeeting.com/portal/ContactPage?type=BOOKDEMO

Dit jaar zal elke aankoop van een Yealink VC-terminal verzegeld gaan met een permanente gratis Teams connector. Elke aankoop van Yealink Meeting in 2020 krijgt een permanente gratis terminalregistratie. Voor geregistreerde terminals brengt Yealink Meeting geen aansluitkosten in rekening, maar voor niet-geregistreerde terminals zal Yealink Meeting vanaf 2021 wel de aansluitkosten in rekening brengen. Bezoek het Yealink ORS-platform voor meer samenwerkingsmogelijkheden en een betere prijs.

Bron © Yealink