Home Nieuws Gadgets & Electronica The Freestyle vanaf vandaag beschikbaar voor pre-orders

The Freestyle vanaf vandaag beschikbaar voor pre-orders

© Samsung

Samsung kondigt aan dat The Freestyle vanaf vandaag beschikbaar is middels een pre-order. The Freestyle is technologisch uniek en biedt flexibiliteit om overal te zorgen voor content op bioscoopformaat. Vanaf 13 februari is de slimme draagbare projector ook in Nederland verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 999,-.

The Freestyle is een lichtgewicht projector, slimme luidspreker en sfeerverlichting inéén. The Freestyle weegt slechts 830 gram en tovert elke oppervlak makkelijk om tot een scherm. In tegenstelling tot conventionele projectoren kan de veelzijdige houder van The Freestyle tot 180 graden draaien, zodat gebruikers overal video van hoge kwaliteit kunnen weergeven – op tafels, vloeren, muren of zelfs plafonds. Er is geen apart scherm nodig.

“The Freestyle is een unieke projector die is gericht op ultieme veelzijdigheid en flexibiliteit om tegemoet te komen aan de veranderende levensstijl van de consument”, zegt Tonnie van Schijndel, Senior Marketing Manager TV & Audio bij Samsung Benelux. “Zonder de beperking in ruimte en vormfactor is The Freestyle een leuk en veelzijdig apparaat dat op allerlei manieren gebruikt kan worden.”

De magie van een groot scherm
The Freestyle wordt geleverd met volledig automatische keystone- en levelingfuncties. In combinatie met de 180 graden draaifunctionaliteit past het scherm zich automatisch aan met een perfect proportioneel beeld als resultaat. Bovendien zorgt de autofocusfunctie voor helder beeld op elk oppervlak, tot een grootte van 100 inch. The Freestyle wordt geleverd met een dubbele passieve subwoofer die een zuivere bas mogelijk maakt. Het uitzenden van geluid in 360 graden zorgt benadrukt het sociale aspect van het product: iedereen kan ervan genieten.

Alles kan een scherm zijn
De toepassingsmogelijkheden van The Freestyle zijn eindeloos. Creëer bijvoorbeeld een sprookjesachtige sfeer in de kinderkamer door een sterrenhemel te projecteren. Verwelkom een levensechte topchef in je keuken voor de nodige culinaire coaching, projecteer een speelbord op je salontafel voor een next level spelletjesavond, of volg een yogales alsof je je in een studio bevindt.

Samsungs The Freestyle is vanaf 13 februari verkrijgbaar in Nederland voor een verkoopadviesprijs van € 999,-. Consumenten kunnen hun pre-order vanaf vandaag plaatsen op www.samsung.com/nl/projectors/the-freestyle/the-freestyle-sp-lsp3blaxxe/.

Ga voor meer informatie over het lifestyle-portfolio van Samsung naar www.samsung.com

Bron en foto: ©Samsung

Vorig artikel[video] Griff brengt nieuwe single ‘Head On Fire’ met Sigrid uit
Volgend artikel[video] The Crew 2 Season 4 Episode II: The Contractor nu beschikbaar