Home Nieuws OnePlus stelt zijn legendarische Red Cable Club open voor de Europese OnePlus-community

OnePlus stelt zijn legendarische Red Cable Club open voor de Europese OnePlus-community

© OnePlus

De Red Cable Club van OnePlus heeft nu ook zijn deuren geopend voor de Europese OnePlus-fans. De club is de ultieme manier voor de OnePlus-community om samen te komen en het te hebben over technologie. Je geniet er bovendien ook van talrijke exclusieve voordelen.

“De Red Cable Club is een enorm succes in India en we zijn blij dat onze Europese familie nu ook eindelijk lid kan worden. De community daar behoort tot een van de meest enthousiaste, verbonden en gedreven gebruikers ter wereld”, zegt Tuomas Lampén, OnePlus Head of Strategy voor Europa. “Zij tonen zoveel liefde voor ons merk, onze producten en waar we voor staan, en nu kunnen wij hen iets teruggeven. We bieden hen de kans om lid te worden van de Red Cable Club, waar ze kunnen genieten van geweldige voordelen.”

Onderling sterk verbonden gemeenschap

Het ontstaan van de Red Cable Club gaat terug naar 2019, toen OnePlus-oprichter Pete Lau een reis naar India maakte. Reizend door de luchthaven van Bangalore, kwam Pete een oplaadstandje tegen vol met rode oplaadkabels, het internationale embleem van OnePlus. Voor Pete was dat het moment waarop hij besefte hoe sterk de OnePlus-gemeenschap over de hele wereld met elkaar verbonden was. Iedereen is verbonden met iets groter dan hem- of haarzelf, via die legendarische rode kabel. Dat moment bracht hem op het idee om de Red Cable Club op te richten.

De Red Cable Club, die aanvankelijk alleen toegankelijk was voor Indiase leden van de OnePlus-community, is steeds groter geworden. Miljoenen OnePlus-gebruikers in India profiteren van exclusieve voordelen, waaronder kortingen op OnePlus-producten, vroegtijdige toegang tot nieuwe items en promoties bij OnePlus-partners. Vanaf vandaag kunnen ook Europese OnePlus-gebruikers, of ze nu al deel uitmaken van de 3,06 miljoen bestaande OnePlus-gebruikers of helemaal nieuw zijn bij OnePlus, lid worden van die club en deel uitmaken van de OnePlus-beweging. En dat allemaal terwijl ze genieten van exclusieve ledenvoordelen.

Exclusieve voordelen

Klanten kunnen lid worden van de Red Cable Club op oneplus.com/redcableclub en profiteren er van exclusieve voordelen in december, waaronder onmiddellijke OnePlus.com-kortingen van 2% op telefoons, 10% korting op de OnePlus Watch en OnePlus Buds Pro, en 20% korting op accessoires, evenals gratis verzending. OnePlus zal de Europese Red Cable Club-leden ook tal van andere extra voordelen aanbieden, zoals vroegtijdige toegang tot het volgende premium OnePlus-audioproduct begin december. Leden van de club krijgen ook de kans om een van de laatste resterende OnePlus Watch Cobalt Limited Editions ter wereld te kopen.

Surf naar oneplus.com/redcableclub om vandaag nog lid te worden van de exclusieve OnePlus Red Cable Club.

Bron en foto: © OnePlus