Home Nieuws Gadgets & Electronica Motorola’s moto g100 ligt nu in de winkels

Motorola’s moto g100 ligt nu in de winkels

Een maand geleden hebben we je al laten kennismaken met de unieke moto g100 en het Ready For-platform. Vanaf vandaag ligt de moto g100 in de Benelux in de winkels en ontvang je ter introductie het Ready For-dock ter waarde van € 59,99 er tijdelijk bij cadeau. De moto g100 is de krachtigste uit de moto g-familie tot nu toe. Met het Ready For-platform benut je het potentieel en versterk de mogelijkheden van je moto g100 op elk(e) tv of extern beeldscherm.  

Moto g100

De moto g100 is het eerste toestel in de moto g-familie dat is uitgerust met een Qualcomm® Snapdragon™ 8-serie mobiel platform en geeft je dezelfde krachtige prestaties als telefoons die twee keer zo duur zijn. Het biedt topprestaties voor al je entertainment op het prachtige 6,7″ CinemaVision-scherm. Zie films tot leven komen op een ultrabreed scherm met dezelfde 21:9-afmetingen als in de filmindustrie, en geniet van een vernieuwingsfrequentie van 90 Hz die de beelden vloeiend en stabiel houdt.  Met de 64MP ultrahoge resolutie hoofdsensor met Quad Pixel-technologie voor 4x meer gevoeligheid bij weinig licht, en de 16MP frontcamera leg je alledaagse momenten vast in prachtige, scherpe foto’s. Al deze prestaties vragen om enorm veel power. Daarom hebben we een 5000 mAh-batterij toegevoegd waarmee je de indrukwekkende functies van je smartphone optimaal kunt benutten met een gebruiksduur van meer dan 40 uur. Daarnaast is het toestel compatibel met het nieuwe Ready For-platform van Motorola. Deze nieuwe ervaring ontketent de kracht van je telefoon en brengt gaming naar het grote scherm, zorgt voor verbeterde videogesprekken, multitasking en nog veel meer.

Ready For

Ready For is een platform dat ervoor zorgt dat je je smartphone optimaal kunt gebruiken, je haalt alles eruit wat erin zit. Zo kun je gamen via een groot beeldscherm via je telefoon, hierdoor lijkt de ervaring levensecht. Tijdens videogesprekken heb je het gevoel dat je met je gesprekspartners in dezelfde ruimte bent omdat je streamt via Ready For vanaf je smartphone op je computerscherm of monitor. Je kunt je apps op een desktopscherm gebruiken, waardoor je meer ruimte hebt om te werken en gamen.*

Ready For-dock Met behulp van het Ready For-dock verbeter je jouw smartphone-ervaring met bijvoorbeeld de moto g100. Zo kun je je smartphone in staande of liggende modus houden voor een goede positionering, bijvoorbeeld tijdens het maken van professionele foto’s en video’s. Pas de hoek eenvoudig aan met behulp van het flexibele scharnierontwerp of monteer het op een statief. Welke manier je ook kiest, een geïntegreerde ventilator houdt alles koel en houdt je werkruimte vrij van attributen die je anders nodig zou hebben bij optimaal gebruik van je toestel.

Ready For-dock cadeau & 3 jaar garantie

Ter introductie van de moto g100 heeft Motorola een unieke tijdelijke actie. Van 3 mei 2021 tot en met 16 mei 2021 ontvang je bij je moto g100-aankoop een Ready For-dock ter waarde van €59,99 cadeau. Daarnaast kun je bij de aankoop van dit toestel een extra jaar garantie claimen, dus in plaats van de wettelijke 2 jaar garantie, krijg je nu 3 jaar garantie. Het dock en de extra jaar garantie kun je beide claimen via

https://www.lovemotorola.com/

Beschikbaarheid & prijzen

De moto g100 is vanaf vandaag beschikbaar in de Benelux in de kleur Magic Blue en heeft een adviesverkoopprijs vanaf €499,99.

*Ready For is alleen compatibel met motorola edge+, motorola edge+ s en moto g100.

**Slimme software herkent tot 3 gezichten/personen in één frame.

1USB-C-kabel voor video of USB-C-HDMI-adapter vereist; tv of monitor moet een HDMI-poort of USB-C-videopoort hebben.

2Afzonderlijk verkocht

35G-serviceplan en 5G-netwerkdekking vereist; alleen beschikbaar in bepaalde gebieden; apparaat niet compatibel met alle 5G-netwerken; dekking/compatibiliteit kan in de toekomst worden uitgebreid naar andere gebieden. Neem contact op met de provider voor meer informatie.4USB-C-kabel voor video of USB-C-HDMI-adapter vereist; tv of monitor moet een HDMI-poort of USB-C-videopoort hebben.

Bron en foto © Motorola

Vorig artikelKijk exclusief mee hoe de afgelopen twee jaren voor Songfestivalwinnaar Duncan Laurence zijn verlopen
Volgend artikelDe Emmy Award-winnende Aretha, gaat op vrijdag 4 juni op Disney+ in premiere
Ik ben de eigenaar van Planetzone