Home Nieuws Gadgets & Electronica Geef een geweldig feest cadeau met de nieuwste JBL producten!

Geef een geweldig feest cadeau met de nieuwste JBL producten!

© JBL /Harman

Staat bij jou de kerstmuziek ook al weer op vol volume? Dan wordt het zeker ook tijd om na te denken over kerstcadeaus! Maar wat koop je nou voor die gamer, die sportfan of die eeuwige avonturier? Ho ho ho maar met zoeken, want JBL heeft de gouden tips. Ter inspiratie hebben we alvast wat cadeaus voor je op een rij gezet, waarmee je gegarandeerd mensen blij gaat maken!

JBL Quantum 350

Even moe van het feestgedruis? Met de JBL Quantum 350 dompel jij jezelf even helemaal onder in je favoriete game. Als jij echt wilt winnen, telt namelijk ieder geluid. Hoe klein ook.

Prijs: 99,-

©JBL/Harman

JBL Live Pro+

Op zoek naar dat echte JBL-geluid zonder afleiding? De JBL Live PRO+ Metallic zijn de perfecte keuze! Een heel klein pakketje, maar heel veel geavanceerde technologie, dus hoe laag de temperatuur straks ook daalt: JBL Live Pro+ zal je nooit in de kou laten staan.

Prijs: 179,-.

©JBL/Harman

JBL JR 460NC

Op zoek naar een cadeautje voor de kleintjes? Zoek niet verder, want hier is de JBL JR 460NC! Kenmerkend JBL geluid en voorzien van volumebeperking van JBL Safe Sound. Snoerloos en eenvoudig in gebruik: precies wat je wil tijdens de drukke feestdagen.

Prijs 79,99

©JBL/Harman

JBL Flip 6

Je muziek meenemen van diner naar diner? De nieuwste JBL Flip 6 brengt je dit jaar nog steeds steeds de vertrouwde JBL Sound. Geniet de hele dag door van je favoriete kerstnummers, met de 12 uur speeltijd. Zo kom je de feestdagen wel door.

Prijs: 139,-.

©JBL/Harman

Bron en foto: ©JBL/Harman

Vorig artikelNa een loodzwaar parcours breekt het moment van de waarheid aan: wie wint De Sterkste Handen?
Volgend artikelAllereerste League of Legends: Wild Rift Benelux Championship ooit gaat op 8 januari 2022 van start