Home Nieuws Gaming Nieuws EPOS onthuld Xbox branded headsets

EPOS onthuld Xbox branded headsets

Tijdens de afgelopen Gamescom heeft EPOS de H3&H6PRO Exclusive Xbox Editions gepresenteerd. Ontworpen voor veeleisende Xbox-gamers tillen deze headsets de lat voor prachtige akoestiek en ultiem comfort. Met de deskundig ontworpen studiokwaliteit microfoon van de H3 en het levensechte geluid van de H6PRO, zijn deze Xbox-edities pure plug-and-play perfectie. Nu ontworpen voor Xbox, voldoen deze zeer geprezen en bekroonde EPOS-headsets aan de behoeften van elke gamer, of ze nu de onverstoorbare focus van gesloten akoestiek verkiezen, of het brede en natuurlijke geluidsbeeld van open akoestiek.

De EPOS H3 Xbox Edition – Onverstoorbare Focus, Ontworpen voor Xbox: De H3 Xbox-editie is een gesloten akoestische headset, die totale onderdompeling biedt en omgevingsgeluid buitensluit. De passieve ruisonderdrukkende oorkussens en oorschelpen werken samen om afleidingen tot een minimum te beperken voor ongeëvenaarde onderdompeling. De H3-headset levert natuurgetrouwe geluidsweergave voor de gepassioneerde consolegamer. Terwijl ze zich voorbereiden op een gamemarathon, kunnen ze strategische zetten duidelijk communiceren en genieten van in-game chat met de ruisonderdrukkende, lift-to-mute-microfoon. Deze H3-editie is ontworpen voor Xbox, maar universeel compatibel. De doos bevat verwisselbare kabels voor PC, Mac, PS5, PS4 en Nintendo Switch of elk platform met een 3,5 mm ingang. Eenvoudig te gebruiken, gamers kunnen het gewoon in hun Xbox-controller steken, op hun hoofd plaatsen en direct in hun favoriete games duiken.

De EPOS H6PRO Xbox Edition – Cinematisch Geluid, een headset ontworpen voor de liefde van het spel: Ervaar hi-fi audio voor Xbox zoals nooit tevoren. De H6PRO is deskundig ontworpen om gamers een compromisloze Xbox-gamingervaring te bieden met levensecht geluid en ongeëvenaarde microfoonhelderheid. De eigen afgestemde drivers en open akoestisch ontwerp leveren realistisch, hypergedetailleerd geluid dat gamers diep in het spel trekt.

De unieke tweeledige scharnier van EPOS zet de gouden standaard voor het comfort van de oorschelpen, samen met een uitschuifbare kunstleren hoofdband die de druk gelijkmatig verdeelt, en een magnetisch afneembare microfoon met lift-to-mute functie. De open akoestische constructie houdt het hoofd koel in het heetst van de strijd, met een breed en natuurlijk geluidsbeeld dat prestatiebevorderende aanwijzingen rechtstreeks naar de oren van gamers stuurt. Terwijl ze urenlang gamen, blijven ze ook comfortabel dankzij een lichtgewicht ontwerp, een met padding beklede hoofdband en geventileerde oorkussens. Met de kenmerkende Xbox zwarte en groene kleuren is deze H6PRO-editie ontworpen voor Xbox, maar universeel compatibel. De doos bevat kabels voor PC, Mac, PS5, PS4, Xbox Series XIS, Xbox One en Nintendo Switch, of elk platform met een 3,5 mm ingang.