Home Nieuws Sport Nieuws YveY bereidt zich voor op eerste testwedstrijd ‘Coronaproof’ in het Goffertstadion

YveY bereidt zich voor op eerste testwedstrijd ‘Coronaproof’ in het Goffertstadion

Op 21 februari 2021 vindt de eerste test van Fieldlab plaats binnen het betaalde voetbal. Tijdens  de wedstrijd N.E.C. – De Graafschap zijn 1500 supporters welkom in het Goffertstadion in diverse bubbels om te onderzoeken wat de invloed is op corona van diverse publieksopstellingen.
Ook zijn er 250 bezoekers in de businessclub welkom. Iedere bezoeker zal in de aanloop naar de wedstrijd getest worden.

Fieldlab Evenementen is de organisator van dit experiment dat onder andere bij dient te dragen aan een veilige heropening van de voetbalstadions in Nederland voor publiek. 
Tijdens  deze wedstrijd zal zoals gebruikelijk in de Goffert de volledige hospitality en wedstrijdcatering, zowel VIP als Publiekscatering, verzorgd worden door YveY.

Daniël Frankenhuis, CEO YveY, geeft aan trots te zijn: ‘Het is uniek om hier deel van uit te mogen maken en als hospitality partner van N.E.C. zijn wij  daarom ook trots onderdeel te zijn van dit experiment.
Wij hopen, net als N.E.C. Nijmegen dat dit experiment bij zal dragen aan een snelle en veilige heropening van de Nederlandse Horeca en voetbalstadions.’


De ervaringen die YveY en N.E.C. Nijmegen opdoen in dit experiment zullen meengenomen worden naar de andere stadions waar YveY hospitality partner is.

Bron ©  YveY 

Vorig artikelTrailer The Courier gelanceerd
Volgend artikelRonald Koeman gevolgd voor driedelige docuserie bij Videoland
Ik ben de eigenaar van Planetzone