Home Nieuws Sport Nieuws VVV-Venlo stelt Timmermans aan als tijdelijke vervanger van Bogers

VVV-Venlo stelt Timmermans aan als tijdelijke vervanger van Bogers

Ruud Timmermans © VVV -Venlo

Ruud Timmermans is door de Raad van Commissarissen (RvC) van VVVVenlo aangesteld als tijdelijke vervanger van Marco Bogers. Sinds begin juni is Bogers vanwege gezondheidsredenen afwezig en werd er door de club gezocht naar een manier om de afwezigheid van de Algemeen Directeur op te vangen. In de persoon van Timmermans is die tijdelijke oplossing nu gevonden.

Na de ziekmelding van Bogers maakte VVV al bekend dat het managementteam (MT) de taken van de Algemeen Directeur over zou nemen totdat de RvC een tijdelijke vervanger had gevonden. Inmiddels is de 57-jarige Timmermans bereid gevonden om Bogers tijdelijk te vervangen. Hij zal de functie van Algemeen Directeur als interim bekleden.

Sinds begin 2023 is Timmermans in dienst is bij VVV als Business Development Manager en in die functie maakte hij ook al deel uit van het managementteam van de club. Voor zijn komst naar VVV bekleedde Timmermans diverse managementposities en was hij van 2009 tot en met 2019 eigenaar van een aantal bedrijven in de logistieke sector.

Timmermans start per direct in zijn functie als interim en zijn taak is duidelijk. “De komende periode moeten we gaan zorgen voor een gezonde financiële huishouding die tevens past bij de ambities van het Strategisch Strijdplan ‘Same Nao Baove’. Daarbij zal ik nauw samenwerken met Marc van Hintum, die momenteel als interim fungeert voor de vertrokken Technisch Manager Willem Janssen. Samen gaan we er met een gezonde dosis realisme alles aan doen om VVV zowel op financieel als sportief vlak op het niveau te brengen dat past bij de ambities van de club”, aldus Timmermans.

Bron en foto © VVV-Venlo