Home Nieuws Sport Nieuws VVV-Venlo huurt aanvaller Robberechts van Fortuna Sittard

VVV-Venlo huurt aanvaller Robberechts van Fortuna Sittard

Milan Robberechts © VVV-Venlo

VVV-Venlo versterkt de selectie per direct met Milan Robberechts. De 19-jarige aanvaller wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van
Fortuna Sittard.

Afgelopen zomer maakte Robberechts de overstap van het Belgische KV Mechelen naar Fortuna. De aanvaller kwam het afgelopen halfjaar voornamelijk als invaller in actie in Sittard, waar hij tot elf officiële wedstrijden en één doelpunt kwam.

Robberechts maakt het seizoen op huurbasis af in Covebo Stadion – De Koel – endaar is de buitenspeler blij mee. “Het is voor mij belangrijk om wedstrijden te spelen en ik kijk er enorm naar uit om dat bij VVV te gaan doen. De club was erg enthousiast en wilde me graag naar Venlo halen. Dat gaf mij het gevoel dat dit voor mij de juiste club is om me het komende halfjaar verder te ontwikkelen”, aldus Robberechts.

Interim Technisch Manager Marc van Hintum voegt met de komst van Robberechts de gewenste aanvallende versterking toe aan de selectie van trainer Rick Kruys. “Milan is een creatieve linkspoot die op meerdere posities in de aanval uit de voeten kan. Hij is een opportunistische aanvaller die diepte en nieuwe energie toevoegt aan onze selectie en dat is precies waar we naar op zoek waren. We zijn dan ook blij dat Milan onze voorste linie per direct komt versterken.”

Bron en foto © VVV Venlo

Vorig artikelHeracles Almelo huurt Fredrik Oppegård
Volgend artikelLuna is dé populairste kattennaam van 2023
Ik ben de eigenaar van Planetzone