Home Nieuws Sport Nieuws VVV-Venlo haalt Robert Klaasen binnen

VVV-Venlo haalt Robert Klaasen binnen

© VVV Venlo

VVV-Venlo heeft een akkoord bereikt met Robert Klaasen (28). Klaasen komt transfervrij over van Roda JC, waar hij de afgelopen drie seizoenen in totaal 108 officiële wedstrijden heeft gespeeld. De 28-jarige middenvelder speelde eerder voor AZ, KV Kortrijk, Sparta Rotterdam, De Graafschap en Roda JC. Klaasen tekent in Venlo een contract voor twee seizoenen.

VVV-Venlo heeft met Klaasen de gewenste versterking gevonden voor op het middenveld. Klaasen was de afgelopen drie seizoenen een vaste kracht in het elftal van Jurgen Streppel. Technisch manager Willem Janssen over de komst van Klaasen: “We zijn blij dat we met Robert ervaring en stabiliteit toevoegen aan het elftal. Hij is met zijn karakter zowel binnen als buiten het veld een welkome versterking. Robert heeft ondanks interesse van andere clubs gekozen voor de ambities van VVV-Venlo.”

Klaasen over zijn nieuwe club

Klaasen zelf is enthousiast over zijn nieuwe club. “Ik heb enorm veel zin om in Venlo te spelen. De mogelijkheden die ik binnen VVV-Venlo zie, hebben mij doen besluiten om hier te tekenen. Vanaf het eerste contact heb ik een warm gevoel bij de club gekregen. Dat heeft voor mij de doorslag gegeven.”

Bron en foto © VVV Venlo

Vorig artikelLennart Thy keert terug in Zwolle
Volgend artikelMike Snoei volgt Andries jonker op bij Telstar
Ik ben de eigenaar van Planetzone