Home Nieuws Sport Nieuws Virtuele schema Play-offs : Geen returns

Virtuele schema Play-offs : Geen returns

© KNVB

Met nog 6 Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie wedstrijden wordt de balans al opgemaakt voor de aankomende Play-off wedstrijden om een laatste Europese ticket of een plek in de Eredivisie te verdienen/

Groot verschil is dat alle wedstrijden maar één keer gespeeld worden. Door de overvolle schema zijn er dit jaar geen returns.

De nummers 1 tot en met 3 en de bekerwinnaar plaatsen zich voor Europees voetbal. Omdat Ajax ( nr 1 ) en Vitesse (nr 4) de bekerfinale spelen gaan de play-offs tussen de nr 5 en 8. De winnaar plaatst zich voor de 2e ronde van de nieuwe Europa Conference League.

De bekerwinnaar heeft recht op een Europa League ticket maar mocht Ajax kampioen worden en de beker winnen dan gaat het EL ticket naar de nr 3

Keuken Kampioen Divisie play-offs

In de Keuken Kampioen Divisie promoveren er 2 clubs naar de eredivisie. Op dit moment staan daar Cambuur Leeuwarden en De Graafschap die ook beiden een periodetitel hebben. Dat zou betekenen dat Almere City en mogelijk Helmond Sport (momenteel leider in periodetitel 4) en de 4 best geklasseerde clubs in de ranglijst van de Keuken Kampioen Divisie deelnemen aan de play-offs.

Bron © KNVB

Vorig artikelNegen avonden darts van de bovenste plank tijdens de ‘Premier League’ bij VTM 4
Volgend artikelBackward Compatible Xbox games komen vandaag naar Xbox Cloud Gaming (bèta)
Ik ben de eigenaar van Planetzone