Home Nieuws Sport Nieuws Virgil van Dijk strikt Ronnie Flex voor Huis van Oranje

[Video] Virgil van Dijk strikt Ronnie Flex voor Huis van Oranje

© Huis van Oranje

Een van de meest bekende spelers binnen de Nederlandse hiphop-scene, Ronnie Flex, is toegevoegd aan de selectie voor Huis van Oranje. Niemand minder dan Virgil van Dijk zorgde er persoonlijk voor dat de Rotterdamse hit-zanger en rapper komt optreden in de Johan Cruijff ArenA. Waar Huis van Oranje-host Jack van Gelder nog aan het onderhandelen was, had de aanvoerder van het Nederlands elftal aan één woord genoeg om Ronnie Flex te strikken voor het grootste Oranjevoetbalfeest ooit in Nederland.

De populaire zanger en rapper, bekend van mega-hits als Energie ft. Frenna en Blijf bij mij samen met zangeres Maan, stond afgelopen weekend nog drie keer in een uitverkocht Olympisch Stadion met The Streamers.

© Huis van Oranje


Als echte voetbalfanaat kijkt Ronnie Flex enorm uit naar het WK; “Ik denk dat de jongens het echt goed gaan doen dit WK. Hoe mooi is het dat wij dan in Huis van Oranje de grootste Oranje-fissa in Nederland gaan houden? Het WK is deze keer natuurlijk in het najaar, dus een extra mooi moment om elkaar op te zoeken”.

Eerder maakte bondscoach Louis van Gaal de namen van Emma Heesters en DJ La Fuente bekend. De komende weken volgen de namen van de overige artiesten die in Huis van Oranje zullen optreden.

Kaartverkoop Huis van Oranje is tijdens het WK 2022 hét officiële Oranjefanevent van de KNVB in Nederland. Topartiesten, ultieme kippenvelmomenten, een spectaculaire halftime-show en bovenal met meer dan 55.000 Oranjefans achter Oranje. Kaarten voor Huis van Oranje op vrijdag 25 november (Nederland – Ecuador) en dinsdag 29 november (Nederland – Qatar) zijn te koop via Huisvanoranje2022.nl

Bron en foto © Huis van Oranje

Vorig artikelUber platform maakt veel fouten
Volgend artikelTechnisch directeur Ted van Leeuwen vertrekt bij N.E.C
Ik ben de eigenaar van Planetzone