Home Nieuws Sport Nieuws Scheidsrechter Taylor belaagd op vliegveld na Europa League Finale

[Video] Scheidsrechter Taylor belaagd op vliegveld na Europa League Finale

© Beeld Twitter

Scheidsrechter Taylor die afgelopen woensdag de Finale floot tussen AS Roma en Sevilla is op het vliegveld belaagd door vele AS Roma fans. Duidelijk is wel dat de Italiaanse fans bepaald niet blij waren met zijn optreden.Ook AS Roma coach Mourinho was niet te spreken over Taylor: ‘Het was een intense, mannelijke, levendige wedstrijd met een scheidsrechter die wel Spaans leek. Het was de hele tijd geel, geel, geel. Het onrecht blijkt wel uit het feit dat Erik Lamela een tweede gele kaart had moeten krijgen, maar die kreeg hij niet. En hij benutte uiteindelijk een strafschop in de shootout’. Na afloop ging Mourinho zelfs verhaal halen bij Taylor in de parkeergarage van de Puskás Arena, het stadion waar het gespeeld werd.

Scheidsrechtersbond PGMOL spreekt er schande van. In een statement zeggen ze: ‘We zijn geschokt door de ongerechtvaardigde en weerzinwekkende beledigingen gericht tegen Anthony en zijn familie, terwijl hij naar huis probeert te gaan na het fluiten van de Europa League-finale. We zullen Anthony en zijn familie blijven steunen’ Ook de UEFA zal dit incident nader onderzoeken.

De wedstrijd tussen AS Roma en Sevilla eindigde in 1-1 waarna de Spanjaarden de penaltys beter namen en met de beker ervandoor gingen.