Home Nieuws Sport Nieuws Conference League-finale Feyenoord nergens zo uitgebreid als bij ESPN

[Video] Conference League-finale Feyenoord nergens zo uitgebreid als bij ESPN

© ESPN

De allereerste finale van de UEFA Europa Conference League is live te zien op ESPN. De hele week staat ESPN in het teken van AS Roma – Feyenoord. In het bijzonder op woensdag 25 mei: op de finaledag schakelt ESPN vanaf 12 uur ’s middags live met de Kuip, de Rotterdamse binnenstad en speelstad Tirana.

Flinke ESPN-delegatie richting Tirana

Namens ESPN reizen onder anderen presentatoren Jan Joost van Gangelen en Milan van Dongen, verslaggever Bennett van Fessem, commentator Vincent Schildkamp en analisten Mario Been, Kenneth Perez en Pierre van Hooijdonk richting de hoofdstad van Albanië. Samen verzorgen zij de uitzendingen vanuit Tirana, waaronder op de finaledag vanaf 19.00 uur de twee uur durende live voorbeschouwing. 

Op maandagavond 20.00 uur begint de voorpret met een speciale editie van ‘Voetbalpraat’ waarin de mannen van de populaire ‘Dick Voormekaar Podcast’ aanschuiven bij Vincent Schildkamp en Kenneth Perez. Dinsdagavond is de persconferentie van Arne Slot live te zien met aansluitend de afsluitende training. Om 19.00 uur begint op het YouTube-kanaal van ESPN ‘De Warming Up’ en op tv begint ’s avonds om 22.30 uur de speciale talkshow ‘Feyenoord in de Finale’ met o.a. Hans Kraay Jr. en Regi Blinker.

Woensdag vanaf 12.00 uur live updates uit Rotterdam en Tirana

Vervolgens barst het spektakel op woensdag helemaal los, met vanaf 12.00 uur ’s middags geregeld live updates vanuit de Kuip, de Rotterdamse binnenstad en Tirana, om 19.00 uur de live voorbeschouwing vanuit het Air Albania-stadion en om 21.00 uur de aftrap van Feyenoords eerste Europese finale sinds 2002.

Alle uitzendingen zijn te zien op het eerste kanaal van ESPN, dat vrijwel alle Nederlandse tv-kijkers kunnen zien zonder aanvullend abonnement. Bij KPN is de zender te vinden op kanaal 14, bij Ziggo op kanaal 421 en bij T-Mobile Thuis op 150.

Programma Conference League Finale

Maandag

20.00 uur, ESPN: Voetbalpraat, met o.a. Martijn Krabbendam en Michel van Egmond

Dinsdag

18.45 uur, ESPN: Live persconferentie Feyenoord

19.00 uur, YouTube: ‘De Warming Up’, met Sanne van Dongen, Qucee en Frank van der Slot

19.30 uur, ESPN2: Live laatste training Feyenoord

22.30 uur, ESPN: Talkshow ‘Feyenoord in de Finale’, met o.a. Hans Kraay Jr.

Woensdag

12.00 uur, ESPN: hele middag live updates vanuit Tirana en Rotterdam

19.00 uur, ESPN: live voorbeschouwing vanuit Tirana

21.00 uur, ESPN: Finale Feyenoord – AS Roma (commentaar: Vincent Schildkamp)

Bron en foto © ESPN

Vorig artikelPrime Video geeft officiële teaser trailer en teaser poster vrij voor The Terminal List
Volgend artikelMatthijs van Nieuwkerk presenteert kennisquiz ‘The Connection’ 
Ik ben de eigenaar van Planetzone