Home Nieuws Sport Nieuws Van Rooij blijft bij N.E.C.

Van Rooij blijft bij N.E.C.

© N.E.C.

.E.C. en Bart van Rooij hebben overeenstemming bereikt over een verlenging van zijn contract. Het 21-jarige kind van de club tekent binnenkort met twee seizoenen bij en ligt daardoor tot de zomer van 2025 vast in Nijmegen.

Van Rooij is al sinds zijn negende levensjaar actief voor N.E.C. Hij doorliep alle jeugdelftallen van de Nijmeegse formatie en maakte in februari 2019 zijn debuut voor het eerste elftal. Sindsdien kwam de geboren Escharenaar tot 131 officiële duels voor N.E.C. waarin hij goed was voor vier goals en tien assists.

Technisch directeur Carlos Aalbers is blij met de verlenging van Van Rooij: “Het heeft een tijd geduurd, maar we hebben alles transparant kunnen bespreken met Bart. Spelers met deze kwaliteit en potentie zijn gevraagd in de markt en daarom was het voor Bart soms een achtbaan om tot een besluit te komen. In alle gesprekken kwam telkens terug dat hij het ook belangrijk vond dat hij iets voor N.E.C. en het publiek terug wilde doen door de club niet transfervrij te verlaten. Dan ben je met recht een clubman.  We zijn ontzettend blij dat Bart en zijn management voor een langer verblijf in Nijmegen hebben gekozen.”

“Na goede gesprekken met de club ben ik ervan overtuigd dat bij N.E.C. blijven de juiste keuze is voor mijn ontwikkeling. Ik heb er geen geheim van gemaakt dat ik verschillende opties heb overwogen, evenals ik altijd heb aangegeven dat N.E.C. mijn club is. Ik loop hier al bijna dertien jaar rond en heb de promotie naar de Eredivisie meegemaakt. De komende seizoenen wil ik samen verder groeien”, aldus Van Rooij.

Bron en foto © NEC

Vorig artikelThomas van den Belt maakt transfer naar Feyenoord
Volgend artikelGirls’ Day 2023: KPN roept meiden én jongens op om te kiezen voor IT en techniek
Ik ben de eigenaar van Planetzone