Home Nieuws Sport Nieuws sc Heerenveen neemt afscheid van Johnny Jansen als hoofdtrainer

sc Heerenveen neemt afscheid van Johnny Jansen als hoofdtrainer

© SC Heerenveen

sc Heerenveen heeft de samenwerking met Johnny Jansen stopgezet. Het spelbeeld van de laatste wedstrijden gaf te weinig vertrouwen voor verbetering en heeft de club doen besluiten om de samenwerking per direct te beëindigen.

Jansen was in Fryslân bezig aan zijn derde seizoen als hoofdtrainer. “Dit zijn harde en moeilijke keuzes om te moeten maken”, zegt technisch manager Ferry de Haan. “Johnny is een echte clubman en heeft in verschillende functies ontzettend veel voor sc Heerenveen betekend. Dat maakt deze keuze nog lastiger. We beraden ons nu op de opvolging en hopen hier snel duidelijkheid over te kunnen geven.”

sc Heerenveen wil Jansen danken voor alle tijd en energie die hij in de afgelopen seizoenen als hoofdtrainer in de club heeft gestoken. De club hoopt dat Jansen in de toekomst binnen een andere rol aan sc Heerenveen verbonden kan blijven.

Vorig artikelVierdelige true crime-reeks ‘De Kasteelmoord’ vertelt het waanzinnige verhaal van één van de meest spraakmakende moordzaken in België
Volgend artikelExtra aanpassing eindexamen voor middelbare scholieren
Ik ben de eigenaar van Planetzone