Home Nieuws Sport Nieuws RKC Waalwijk versterkt zich tot medio 2025 met Julian Lelieveld

RKC Waalwijk versterkt zich tot medio 2025 met Julian Lelieveld

© RKC waalwijk

Julian Lelieveld is de tweede aanwinst van RKC Waalwijk voor het seizoen 2022/2023. De rechtsachter komt transfervrij over van De Graafschap en tekent een contract voor drie seizoenen in het Mandemakers Stadion.
 

Algemeen directeur Frank van Mosselveld: ‘’Julian past ideaal in het RKC-profiel zoals wij dat voor ons zien. Met zijn komst voegen we namelijk een talentvolle rechtsbenige verdediger met veel potentie toe aan onze selectie, die ook ook al over de nodige ervaring beschikt. Er was veel interesse in hem, dus we zijn blij dat hij voor RKC Waalwijk kiest.’’

Julian Lelieveld
De in Arnhem geboren Lelieveld (24) doorliep zijn gehele jeugdopleiding bij Vitesse, waar hij in 2015 ook zijn profdebuut maakte. Hierna vervolgde hij zijn carrière bij Go Ahead Eagles en tot afgelopen seizoen De Graafschap. Tot dusver speelde de verdediger 149 officiële duels, verdeeld over de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie.

Julian Lelieveld is na de eerdere komst van Kevin Felida en de contractverlengingen van Hans Mulder en Yassin Oukili de vierde speler die komend seizoen het Geelblauw zal dragen.

Bron en foto © RKC Waalwijk