Home Nieuws Sport Nieuws Op de foto met de kampioenschaal

Op de foto met de kampioenschaal

© Energiedirect

Een zes meter hoge Kampioensschaal is maandag 6 mei onthuld in Eindhoven. In het bijzijn van PSV-directieleden Marcel Brands en Frans Janssen, en commercieel directeur van Energiedirect, Thijs van Rossum, werd de zes meter hoge replica van de PSV-schaal tentoongesteld aan de fans om het 25ste kampioenschap te vieren op grote schaal. Een cadeau van Energiedirect als trotste partner, aan de fans, de club en de stad.

Na zes jaar is de schaal weer in handen van de Eindhovenaren. Dit is de 25e keer dat de club de titel Landskampioen binnenhaalt. “Als trotse partner laten we deze topprestatie natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij gaan”, aldus Thijs van Rossum, commercieel directeur bij Energiedirect. “We wilden dit jaar éxtra groots uitpakken en dat is volgens mij gelukt. De XXXL-schaal is een cadeau van ons voor de club, de stad en de fans.”

“Ik heb al vaker gezegd hoe knap ik de manier vind waarop Energiedirect onze fans weet te raken. Na het afscheid van Philips als shirtsponsor had het grote schoenen te vullen, maar samen zijn we erin geslaagd een unieke band met de supporters op te bouwen. Daar is dit opnieuw een geweldig voorbeeld van”, reageert commercieel directeur Frans Janssen van PSV. “Hoe gaaf is het dat je met zo’n grote kampioenschaal op de foto kunt! Grote dank aan Energiedirect voor dit cadeau. Het past helemaal bij de relatie tussen Energiedirect, PSV en onze fans.”

Op de foto met de Grote Schaal

Alle fans zijn welkom om dit kampioenschap voor eeuwig vast te leggen en op de foto te gaan met de grootste kampioensschaal van Nederland. Ook hebben fans de kans om voor de schaal op de foto te gaan met Willy en René van de Kerkhof. De schaal blijft tot 22.00 uur staan op het Stationsplein in Eindhoven. Bij de eerstvolgende thuiswedstrijd van PSV, op 19 mei om 14.30 uur, wordt de schaal bij het Philips Stadion geplaatst.

De fans staan centraal Energiedirect is al jaren trotse partner van PSV en is verheugd om dit kampioenschap te vieren. Energiedirect zet de fans centraal en dat weerspiegelt ook juist weer in deze actie, een grote schaal voor de fans. Energiedirect is daarnaast onder fans bekend van de PSV Walk of Fame, waar legendes van PSV worden geëerd, en de jaarlijkse PSV-kersttrui.

Bron en foto © Energiedirect