Home Nieuws Sport Nieuws Officiele Panathinaikos Thuisshirt 2022-23 

Officiele Panathinaikos Thuisshirt 2022-23 

© Panathinaikos

De officiële thuisshirt van Panathinaikos voor het seizoen 2022-23 is gelanceerd, Kappa Kombat. Met gestempelde logo’s, geborduurd klavertje, “Stoiximan”-print en brede verticale witte en groene lijnen. De namen van de belangrijkste voetballers die voor Panathinaikos hebben gespeeld, zijn in kalligrafische letters in de witte strepen geschreven dat op de achterkant nog een kwart doorgaat. Het heeft verder Hydro-Way Protection-technologie om zweet en huidademhaling af te weren. In reguliere lijn en samenstelling van 100% polyester.

De officiële uitshirt van Panathinaikos voor het seizoen 2022-23, Met heat-stamped logo’s, geborduurd klavertje, “Stoiximan” print, met een brede horizontale groene streep versierd met klavertjes, het logo van Panathinaikos. Ook deze heeft verder Hydro-Way Protection-technologie om zweet en huidademhaling af te weren. In reguliere lijn en samenstelling van 100% polyester.

De officiële 3e shirt van Panathinaikos voor het seizoen 2022-23 heeft hittegestempelde logo’s, geborduurd klavertje, “Stoiximan”-print en illustratieve klaverontwerpen. Ook deze is voorzien van Hydro-Way Protection-technologie om zweet en huidademhaling af te weren. In reguliere lijn en samenstelling van 100% polyester.

Panathinaikos komt uit Athene, Griekenland en werd 4e in de kampioenspoule. Door de winst op PAOK Saloniki in de bekerfinale komt Panathinaikos uit in de tweede voorronde van de Europa league. Bij Panathinaikos speelt de Nederlander Bart Schenkeveld en speelde in Nederland voor onder meer Feyenoord, Excelsior, Heraclkes en PEC Zwolle

Bron en foto © Panathinaikos

Vorig artikelRSC Anderlecht haalt jong talent uit Ecuador
Volgend artikel[Video] Geniet van de totale chaos van Car Derby in de nieuwe Classic Car-Nage-modus
Ik ben de eigenaar van Planetzone