Home Nieuws Sport Nieuws NAM nieuwe stadionsponsor FC Emmen

NAM nieuwe stadionsponsor FC Emmen

© FC Emmen

De Nederlandse Aardolie Maatschappij (NAM) wordt de nieuwe stadionsponsor van FC Emmen. De huidige stadionnaam “De Oude Meerdijk” verandert niet. Ook wordt de NAM sponsor van het deel van de Beweegcampus naast het stadion dat door de eerste selectie van FC Emmen wordt gebruikt. De Beweegcampus biedt de club faciliteiten die niet in het stadion beschikbaar zijn, zo zal het sponsorschap van de NAM de club verder professionaliseren en bijdragen aan de fitheid van de selectie.

Met dit sponsorschap wil de NAM de historische band met Zuidoost-Drenthe benadrukken en verstevigen en invulling geven aan haar maatschappelijke rol. Het bedrijf is al partner van FC Emmen Naoberschap (de maatschappelijke stichting van FC Emmen) en steunt sinds enkele seizoenen de jaarlijkse G-sportdag in het stadion.

FC Emmen is blij met de nieuwe stadionsponsor: “We zijn uiteraard erg blij dat we een nieuwe stadionsponsor hebben. De Oude Meerdijk blijft De Oude Meerdijk. Het is duidelijk dat de NAM iets terug wil geven aan deze regio, waaraan ze veel te danken hebben. Dit sponsorschap zorgt ervoor dat we ons als profclub verder kunnen professionaliseren.”

Maarten Veldhuizen, Directeur Corporate & Community Relations van de NAM: “We willengraag de verbinding met de regio versterken. Zuidoost-Drenthe is de geboortegrond vanNAM; hier komen wij ook ‘weg’. Al meer dan 75 jaar leveren wij ook vanuit Zuidoost-Drenthe energie aan heel Nederland. Wij zijn daarmee al heel lang een letterlijke bron van energie en ervaren dat FC Emmen dit ook voor vele supporters is. Wij zullen ook in deze regio nog jarenactief zijn en hopen door de sponsoring van het stadion FC Emmen te steunen in hun ambitieom een stabiele Eredivisie-club te worden en te blijven.”

Bron en foto © FC Emmen

Vorig artikelHet Verboden Woord ‘misschien’ is in anderhalf uur spelen al 4 keer gezegd
Volgend artikelLaura van Leeuwen nieuwe Algemeen Directeur MVV Maastricht
Ik ben de eigenaar van Planetzone